TV Glas
NAKON pojave novog žarišta virusa korona u italijanskoj regiji Veneto, guverner regije Luka Zaija je samoinicijativno pokrenuo "epidemiološku istragu".


EPIDEMIOLOŠKA situacija sa korona virusom u Vojvodini se ne smiruje, a Sremska Mitrovica postala je novo žarište, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i dodao da je u mitrovačkoj bolnici smešteno oko 80 obolelih od Kovida-19.U Dnevniku Glasa javnosti saznaćete: gde će biti otvorena još jedna laboratorija „Vatreno oko“, kako je naša dijaspora podržala proteste u Srbiji, po kojoj ceni se prodaje Vranjska Banja, kako građani štite šume na Košutnjaku...


Gost emisije Glas života bio je Radiša Pavlović, član Vladine komisije za nestale bebe i predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama.


U Dnevniku Glasa javnosti za 11. jul 2020. saznaćete: šta će biti ukoliko nove mere protiv epidemije korona virusa ne daju rezultate, zbog čega u sindikatu upozoravaju na mogućnost da stotine hiljada radnika ostane bez posla.


Gost emisije Glas života bio je sveštenik Gligorije Marković, paroh crkve Sv.Konstantina i Jelene.


Najgori dan od početka epidemije u Srbiji. – Kako se protestuje i sedi, a ne naseda. – Da li je policija primenila prekomernu silu prema demonstrantima. – Koji su nemogući, nerealni i neprihvatljivi zahtevi prištinske strane.


Gost emisija Glas života bio je ginekolog dr Vanja Milošević sa kojim smo razgovarali o zdravlju reproduktivnih organa, polnim bolestima, obaveznim pregledima i trudnoći.


Gost emisije Glas Života bila je Željka Burgund kordinatorka roditeljske i dečije linije, kao i linije za žene žrtve nasilja.


Gost emisije Glas ekologije bila je dr Mirjana Anđelković Lukić, ekspert za utvrđivanje posledica radioloških, hemijskih i bioloških udara na Srbiju tokom NATO bombardovanja 1999. godine. Jedina žena u bivšoj Jugoslaviji sa doktoratom iz vojnih eksploziva i autor knjige "Darovi Milosrdnog andjela" Razgovarali smo o ekološkim posledicama bombardovanja i uticaju na zdravlje ljudi.


Gost emisije Glas života bila je Goradana Petrović specijalista tradicionalne kineske medicine.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone