Живот


Prvi put u poslednjih 30 godina, planinski masiv Himalaja vidljiv je golim okom iz grada Džalandara u Pendžabu, izveštava CNN.


Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno koristit za poslovanje.i


U svetlu činjenice da se širenje epidemije korona virusa vremenski poklapa s početkom sezonskih, odnosno polenskih alergija i kijavica, infektološkinja Ivana Milošević jasno pravi razliku između ovih pojava i ističe onu ključnu - alergije ne prati povišena temperatura.


U australijskim vodama pojavilo se misteriozno blještavo "stvorenje" koje je izazvalo naročitu pažnju na društvenim mrežama.


Tolkin je govorio i stvorio desetine jezika, ali naš nije savladao. „Svako ko je kadar svirati gudački instrument meni liči na čarobnjaka dostojnog dubokog poštovanja. Volim muziku, ali nemam nikakav talenat za nju; i napori uloženi da bi me se naučilo da sviram violinu u mladosti, ostavili su me samo s osećanjem strahopoštovanja u prisustvu violinista.


Modrovrana iz Srbije prevalila put od 7.368 kilometara


Francuske prostitutke prinuđene su da biraju između dva zla ili da se zaraze ili da umru od gladi. Osim toga mnoge moraju da plate kazne, jer je kretanje po gradu zabranjeno, kaže za Sputnjik Anais de Lanklo, prostitutka i pres sekretar sindikata sekualnih radnika Francuske


U astrologiji se dan rođenja smatra veoma važnim pokazateljem osobina i životnog puta, te pomoću njega možete da otkrijete da li ste možda rođeni pod srećnom zvezdom, prenose „Nezavine“.


Dr Predraga Kona svakodnevno slušate tokom epidemije korona virusa. Odlično znate u numere koje je komponovao i otpevao Marko Kon, a isto prezime razotkriva blisku rodbinsku vezu. Epidemiolog je muzičaru rođeni stric.BCG vakcina se u Srbiji daje u prvim danima bebinog života


Otrkivamo da li korona virus može da se prenese putem potrošačkog cegera i ekološke pvc kese za višekratnu upotrebu


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета