Društvo
Firma koju vodi Vladimir Beba Popović dobila je novac za medijsku promociju otvaranja nove laboratorije Agencije za zaštitu životne sredine. Pitanje je zašto je potrebna promocija, jer ni laboratorija nije nova, već se samo premešta na drugo mesto.


Korona možda jenjava, ali sukobi lekara našeg Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa bukte.


Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je to što se jutros rukovao pokazatelj da smo izašli iz epidemije, iako ona ne može formalno da se odjavi.


Snimci sa internih sastanaka u SZO pokazali su da je ta organizacija jedva dobila od Kine preko potrebne informacije na početku pandemije koronavirusa.


Ruski naučnici prave neobičnu vakcinu protiv virusa korona koja bi se pila kao jogurt, otkrio je potpredsednik Ruske akademije nauka (RAN) Vladimir Čehonjin.


U požarevačkom zatvoru Zabela 71 osuđenik do sada je dobio dva negativna rezultata na korona virus i svi se vode kao zdravi, dok je još njih 10 u izolaciji i čeka negativne rezultate, kažu za Tanjug u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.


Očekuje se da jedno od najuticajnijih ministarstava u Srbiji, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), vode ljudi bez "mrlja" u karijeri, međutim dosadašnja praksa u Srbiji, pokazuje drugačije.


Predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović o rijaliti programima


Država će u četvrtak početi isplatu minimalnih zarada za zaposlene u privatnim firmama koje su se prijavile za pomoć države.


Policija je u više akcija u Beogradu zaplenila nešto manje od pet kilograma droge i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su trgovale narkoticima, saopštio je MUP.


Jubilarni 60. Sabor trubača biće održan od 6. do 9. avgusta, potvrdio je danas predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović, dodajući da se takmičarski program vraća na stadion.


Na albanskoj televiziji Top kanal, koja se može pratiti i na KiM i u Severnoj Makedoniji, 30. maja je u udarnom terminu prikazan dokumentarni film "Velika srpska istorijska obmana - kako su Srbi ukrali albansku istoriju", u kojem se falsifikuju istorijske činjenice s ciljem promovisanja velikoalbanske politike, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone