Uroševljanin preminuo od korone bio je vozač u kampu Bondsteel

natocamp

Izvor: You Tube, print screen

Čovek star 65 godina iz sela Sazli u opštini Uroševac, koji je u ponedeljak preminuo u UKCK i za koga je posle smrti utvrđeno da je zaražen virusom Covid-19, već duže vreme je radio kao vozač u kampu Bondsteel, piše Koha.

Krajem prošle nedelje preminuli (I.Sh) je bio redovno na poslu. U međuvremenu, rodbina preminulog čeka da zdravstvene ustanove urade druge testove za članove i rođake koji su možda imali kontakta.

Brat preminulog, sudija Osnovnog suda u Uroševcu, rekao je da je porodica obavila sahranu prema preporukama centralnog nivoa.

"Moj brat je imao problema sa srcem i disanjem. Nakon njegove smrti, institut je uzeo uzorke i test na koronavirus je bio pozitivan, ali on nije pokazivao nikakve simptome gripa. Brat je radio kao vozač u kampu Bondsteel tokom ovog perioda pandemije. Do dva dana prije smrti stalno je radio. Sahrana je već obavljena, u međuvremenu smo spisak porodice poslali institutu i čekamo da dođu po naše uzorke, zbog mogućih kontakata sa pokojnikom", rekao je njegov brat.

Prema njegovim rečima, preminuli nije bio van Kosova tokom pandemije.

Izvor: Info ks

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Da su srpski domaćini maštoviti nije tajna, a jedan domišljati seljak ovih dana oduševio sve posetioce društvenih mreža u Srbiji.

Radionica koju je za svoje članice organizovalo udruženje Etno mreža, u saradnji s Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacije i NALED-om u okviru projekta „Digitalizacija tradicije“, za cilj je imala unapređenje prisustva na društvenim mrežama, promociju proizvoda i ulazak u svet elektronske trgovine putem online platformi.

Na Javnom servisu ide raklama koja poziva izlečene od korone da se jave i budu donatori krvne plazme uprkos tome što je broj zvanično izlečenih u Srbiji mali, a broj potencijalnih davalaca još manji.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone