Vesti
Džek Ma, osnivač Alibabe, prodao je deo akcija u toj kineskoj kompaniji za elektronsku trgovinu za više milijardi dolara, pošto je njihova vrednost skočila za skoro 50 posto, izvestio je CNN Biznis.


Biciklista star oko 65 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Lipnički šor, na putu Šabac - Loznica.


U Mongoliji i Kini su zabeleženi slučajevi kuge kod ljudi. Za razliku od njih, u Americi otkrivena veverica zaražena kugom.


U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.659 osoba, njih 344 bilo je pozitivno, a nažalost preminulo je 13 osoba.


Rusija će do kraja godine proizvesti 200 miliona doza vakcina protiv koronavirusa, najavio je danas direktor ruskog Investicionog fonda Kiril Dimitrijev.


Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.


Snimak brutalne policijske reakcije na provokaciju devojke koja je vozeći svoj automobil slupala nekoliko automobila u nizu, obišao je svet. Ona je mirno izašla sa suvozačevog sedišta, počela da igra, a onda je nastao haos.


Z. P. (31) skočila je sa prvog sprata Ortopedije Banjica danas oko 13 časova.


Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je juče na konferenciji za medije da je privatnim laboratorijama dozvoljeno da rade serološke testove na korona virus, ističući istovremeno da ustanove iz privatne prakse do sada nisu pokazale interesovanje da se uključe i u PCR testiranje.


Carinici na Gradini imali su nesvakidašnju priliku da gledaju uživo Monti Pajtona u epizodi uzorne britanske porodice koja pokušava da uđe u Srbiju krijući novac u hlebu, pelenama i higijenskim ulošcima.


Istraživanje od prošle sedmice pokazalo je da je 30 odsto Šveđana stvorilo imunitet na virus korona. Ako im i imunitet krda pomogne kao mera u suzbijanju virusa tokom drugog talasa, švedski pristup, koji su mnogi osporavali i kritikovali, mogao bi se pokazati kao delotvoran.


Prihodi Rusije od izvoza zlata prvi put su premašili prihode dobijene od prodaje gasa, sledi iz podataka Federalne carinske službe i Centralne banke zemlje.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone