Вести
Stvaraju se grupe na Facebooku i na Wahts App-u: ”Moramo razvaliti sve supermarkete, a ako dođu panduri... Stvorili smo grupu kako bismo preneli jasnu poruku da se nešto mora preduzeti za dobro naše dece i naših porodica: ima porodica koje proživljavaju teške trenutke i nemaju šta da jedu”.


Jedan od mnogobrojnih primera kršenja zabrane kretanja je starija žena koju je policija uhvatila van svog doma u centru Beograda


U toku je uviđaj u samačkom hotelu u Beogradu gde je pronađen leš


Ekonomista i profesor Univerziteta Kolumbija Džefri Saks izjavio je da je virus korona u Njujorku izazvao posledice poput razornog zemljotresa ili cunamija, a da će kriza u svetu nakon pandemije trajati najmanje dve godine i da "stvari više nikada neće biti iste, jer će se stvoriti nova normala".


Širom Srbije naši najstariji sugrađani provode vreme tokom vanrednog stanja na različite načine. Većina penzionera se u kući snašla, a mnogi su sada otkrili i neke nove talente


Francuske vlasti su sa velikim zakašnjenjem počele aktivno da se bore protiv pandemije virusa korona, a pritom se ispostavilo da su mnogi njihovi potezi pogrešni, izjavila je liderka francuske partije „Nacionalno ujedinjenje" za list „Figaro" i dodala da je EU u krizi odigrala ulogu, koja je „fatalna" za zemlje-članice.Američki predsednik Donald Tramp odlučio je da produži preporuku socijalnog distanciranja širom zemlje za 30 dana, do kraja aprila.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je ekonomske mere kako bi Srbija i privreda prebrodilea koronaviorus.


Deo Severne američke komande izolovaće se u bunkeru planine Čejen u Koloradu, u blizini Kolorado Springsa, dok se koronavirus širi po Sjedinjenim Državama.


U Rusiji su uz učešće stručnjaka iz Ruske akademije nauka i umetnosti (RAN) napravljena tri preparata koja se potencijalno mogu primeniti za lečenje infekcije prouzrokovane virusom korona, izjavio je potpredsednik, šef odeljenja medicinsko-bioloških nauka RAN akademik Vladimir Čehonjin.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета