SoftverGuglova aplikacija Google Meet pokušava da parira popularnom Zoom-u, aplikaciji za video komunikaciju.


Korisnici Windows 10 operativnog sistema imaju više problema nego koristi od novog update-a


Апликација за дистрибуцију фотографија у власништву Фејсбука додала је функцију против узнемиравања, користећи вештачку интелигенцију за скенирање фотографија.


''Гугл'' је најавио бројне измене у начину како ће Chrome радити са екстензијама. Оне ће ускоро морати да траже много више дозвола од корисника, али ће и пред девелопере бити постављени нови захтеви да би њихове екстензије биле прихваћене на Chrome Web Store-u.


''Мајкрософт'' је недавно најавио да 1. новембра повлачи ''Скајп класик'', да би истом приликом објавио и неке од нових опција које стижу на овај сервис.


У петак ујутру више од 90 милиона корисника Фејсбука било је присиљено да се излогује са налога, што је уобичајена мера безбедности за налоге који су нападнути.


Ове оставке у најбрже растућем покретачу Фејсбукових прихода долазе само неколико месеци након одласка Јана Коума, суоснивача апликације ВацАп, која је такође у власништву Фејсбука, тако да ова друштвена мрежа остаје без дивелопера који стоје иза њена два највећа сервиса. Британски јавни сервис Би-Би-Си преноси да је Систром, главни извршни директор апликације, изјавио да он и Кригер одлазе да „ис


Европска комисија саопштила је да је са 4,34 милијарде евра казнила компанију Гугл због кршења антимонополских правила ЕУ.


Америчка компанија Фејсбук саопштила је да су због грешке у софтверу неке приватне објаве 14 милиона корисника те друштвене мреже биле јавне током неколико мајских дана.


Папуа Нова Гвинеја разматра блокаду Фејсбука у овој земљи како би детектовала лажне налоге и вести, а све зато што су домаћини глобалног самита ове године.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone