Ostali sportovi
SUPRUG Bobane Veličković, Miroslav Momčilović rešio je da još jednom otvori dušu. On je progovorio o svemu kroz šta prolazi posle smrti naše sjajne sportistkinje.


Jedan od najboljih srpskih rukometaša svih vremena, Veselin Vujović, oglasio se putem intervjua i izneo svoje mišljenje o trenutnoj vlasti u Srbiji, merama protiv korona virusa i manjka demokratije u našoj zemlji. "Pukao sam i rekao sam 'alo bre, nisi ti vlasnik mog života!'"


Već nekoliko godina postoji pritisak da ekipa Vašington Redskins koja nastupa u NFL šampionatu promeni ime koje Indijanci smatraju uvredljivim, a ta inicijativa će, prema poslednjim najavama, danas i uroditi plodom.


Zvezda američkog fudbala Tajron Metju, pružio je podršku demonstrantima koji u Beogradu danima protestuju.


Nakon "Nemogućih igara" u Oslu, u Zurichu je održan još jedan revijalni atletski miting i to pod imenom "Igre nadahnuća".


Dvostruki svetski šampion u snoubordu, Australijanac Aleks Pulin (32) utopio se tokom podvodnog ribolova, saopštile su australijske vlasti.


Boris Zloković, proslavljeni crnogorski i jugoslovenski vaterpolista, nalazi se na intenzivnoj nezi u beogradskoj bolnici.


Vaterpolo klub Partizan trebalo je da održi konferenciju za medije, ali je ona prekinuta od strane navijača i nezadovoljnih roditelja dece iz kluba.


Veljko Ražnatović će sledeće sezone boksovati kao član BK Sombor u Superligi Srbije.


Trostruka učesnica Olimpijskih igara, bivša američka atletičarka Suzi Fejvor Hamilton, vodila je dvostruki život.


Susret sa medvedom nikada nije prijatan, a situacija u kojoj se našao Hašon Trešon "Haha" Klinton Diks, igrač NFL kluba Dalas Kaubojs, imala je sve preduslove da se završi tragično. Srećom, otišlo je u drugom smeru, te možemo da se slatko nasmejemo...


Koronavirus ušao je i u svet ski skokova, pošto je potvrđeno da se među zaraženima nalazi i legendarni poljski skakač, čuveni "brka" Adam Mališ.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone