Moda
Usled pandemije korona virusa, zaštitne maske su dobile svoj puni prostor vladanja stajlingom pojedinih žena. Trend koji se nametnuo i koji je postao apsolutni hit jesu i maske sa likovima svetaca koje su poneli mnogi i ispratili kao pandan celoj situaciji ca korona virusom.


Jednostavne odevne kombinacije odišu lepotom i udobnošću. Pogodne su za svaku priliku: odlazak na posao, izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom, ili, prosto, u svakodnevnim situacijama.


Carmen Dell'Orefice (88) i dalje je jedan od najpopularnijih modela na svetu. Prelepa Njujorčanka manekenstvom se bavi od 14. godine, a prirodna lepota, šarm i harizma zanele su ceo modni svet. Tako su se njene fotografije našle u svim svetskim modnim časopisima. Prva snimanja za Vogue još 1947. godine dovela su je na naslovnu stranu i tako je započela njena karijera.


Brazde ili nabori na koži koji nastaju usled gubitka čvrstoće i elastičnosti kože daju licu starački izgled. Postoje, međutim, prirodni sastojci koji mogu ublažiti bore i dovesti do njihovog potpunog gubitka.


Balerine izgledaju rafinirano. Njihova igra je teška i zahtevna, ali deluje uzbudljivo i lepo. Balerine igrom prenose ono što osećaju a takođe i svoju suptilnost i držanje.


Moda se tokom vremena menjala, prilagođavala okolnostima, išla na ruku sa muzičkim pravcima, istorijskim kontekstom, a uvek joj se konstantno vraćamo. Neke odevne kombinacije iz prošlih vremena rado se nose i danas. Ono što je zajedničko i ondašnjem i sadašnjem vremenu jeste težnja čoveka da izgleda lepo, moderno.


Uprkos tome što reč zločin ima tešku konotaciju a moda predstavlja vid umetnosti te je po samoj svojoj prirodi slobodna, sintagma “modni zločin” postoji i često se koristi. Definicija modnog zločina je – obući komade odeće koji jedni sa drugima ne idu ili obući se tako da opšti utisak većini izgleda ružno i neprihvatljivo.


Danas su kozmetički proizvodi puni nepotrebnih, čak i opasnih sastojaka. Kako biste bili sigurni da je vaša krema za lice potpuno zdrava, najbolje je da je sami napravite od prirodnih sastojaka! Evo nekih recepata za domaću kremu za lice.


Francuska dizajnerka Sylvie Facon od svojih kreacija napravila je pravo remek-delo! Njene kreacije odišu novinom, snagom, ljubavlju prema knjigama i književnim delima.


Mnogi roditelji, u želji da njihova deca uvek i u svakoj prilici izgledaju lepo, troše veliku količinu novca na brendiranu odeću. Zašto je to toliko važno?


Organizatori najavljuju da će biti ispoštovane sve preporuke stručnjaka i državnih organa


Modni trend koji je popularan svake letnje sezone jesu pruge. Mogu se naći na svim odevnim predmetima i asesoarima i uvek su u modi.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone