Mobilni telefoni
Ova aplikacija je korisna, ali i zabavna ukoliko želite saznati nešto novo ili proširiti svoje znanje o samoniklom bilju. Na kraju identifikacije, ovaj alat prikaže sve karakteristike biljke kao i latinske nazive, rodove, familije i slično


Самсунг је представио први паметни телефон са четири задње камере – Galaxy A9. Овај нови уређај компаније Самсунг ће бити доступан у Србији у другој половини новембра.


Британска компанија Shazam, позната по популарној апликацији за препознавање музике и песама, продата је Apple-у по цени од четири стотине милиона долара.Сама куповина најављена је још у децембру 2017. године.


Некада смо уписивали шифре или ПИН код, а данас телефон можемо да откључамо својим лицем, отиском прста или зеницом ока.


Компанија Твитер је открила да су директне поруке корисника шпијуниране преко годину ипо дана. У обавештењу је откривено и ко је читао туђе поруке и колико је корисника погођено овим безбедносним скандалом. Да ли сте и ви добили поруку од Твитера?


Док се многи питају шта уопште омогућава нова технологија, представници компаније већ најављују излазак првог модела са савитљивим екраном.


Један од највећих произвођача мобилних телефона - ХТЦ, налази се на ивици пропасти.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone