Estrada
Pevačica je rešila da se uključi uživo na Instagramu i otkrije kako se oseća, pa i šta joj kaže porodica.


Uskoro će se ostvariti u ulozi majke po drugi put, a po svemu sudeći - kako trudnoća napreduje, tako joj i nestrpljenje raste.


Mali Željko uneo je posebnu radost u porodicu Ražnatović, a najoinosnija je njegova baka Ceca


Kija Kockar snimila je duetsku pesmu sa Đanijem "Lako ti je biti veran" koja je preko noći postala hit. Kija otkriva zašto je izabrala baš Đanija za duet, u kakvim je sada odnosima sa Slobom i da li će ikada moći da oprosti Luni Đogani to što joj je uradila.


Teodora Džehverović raskinula je pre četiri meseca dvoipogodišnju vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, ali je tokom ljubavi sa njim uveliko sedela na dve stolice!


Nakon lažne vesti o smrti Nade Obrić, pevačica se oglasila pa za pojedine medije.


Veljko Ražnatović je sa svojom suprugom Bogdanom na Šetrovdan krstio svog sina Žejka!Milan Obradović poznatiji kao Miki Mećava uživo se uključio iz bolnice i tom prilikom otkrio kakvo je sada njegovo stanje nakon što je saznao da je zaražen korona virusom.


Ona je otkrila da nije uvek zadovoljna svojim izgledom, kao i da se fotografije razlikuju od realnosti.


Vanja Mijatović, koja je na sva usta hvalila svog verenika i priznala da nije zahtevan, da joj ne traži mane, te da mu ne smeta ni onda kada ona nije najbolja verzija sebe.


Nemačko-turska glumica Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" pohvalila se novim poslovnim projektom.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone