Естрада


Još jedna izjava naše modne blogerke, Zoranneh, nije mogla proći nezapaženo.


Radanović je želao da prikaže da treba da razmišljamo na kom mestu se nalazimo, a zbog fotografije na kojoj je Hitler, naišao je na neočekivane reakcijeStefan Vujović, učesnik "Pinkovih zvezda", poslednjih godina živi i radi u Njujorku, a sad je otkrio kako funkcioniše život u najvećem gradu u Americi otkako je proglašena pandemija korona virusa.


Kaja Ostojić je na svoj Instagram profil objavila fotografiju pa oduševila sve svojim izgledom. 


“U našoj sredini samo mali broj hirurga radi barijatrijske operacije (lečenje ekstremne gojaznosti, prim. aut.), a lečenje komplikacija i ponovnih operacija mogu da rade samo hirurzi koji imaju veliko iskustvo baš u barijatrijskoj hirurgiji. Barijatrijska hirurgija nije estetska hirurgija", ističe u razgovoru za Nova.rs profesor doktor Miroslav IlićPevač Aca Lukas ne može da shvati da neke njegove kolege licitiraju koliko će novca izgubiti zbog nastupa, koji su im odloženi kada je proglašena pandemija koronavirusa, dok ljudi od korone gube živote.


Pevač Mitar Mirić našao se među 20 uhapšenih juče u beogradskom hotelu zbog neopoštovanja mera koje su propisane tokom vanrednog stanja.


Pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je danas u Beogradu.Pevačica Severina Kojić obeležila je na društvenim mrežama petu godišnjicu braka sa suprugom Igorem Kojićem


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета