Црна ГораPolicija u Podgorici uhapsila je sveštenika Sinišu Smiljića (38), državljanina Bosne i Hercegovine, sa privremenim boravkom u Ulcinju.


U Crnoj Gori od jutros nije zabeležen nijedan slučaj zaraze korona virusom, a epidemiolog Senad Begić je poručio da je to dobro, ali da opuštanja nema.


U medijima je kao bomba odjeknula vest da je dugogodišnji crnogorski diktator Milo Đukanović oboleo od koronavirusa, kao i da je njegova klinička slika veoma ozbiljna.


Od početka izbijanja epidemije novog koronavirusa u Crnoj Gori, dje su žrtve DOVID-19, stoji u izvještaju i Nacionalnog koordinacionog tela i Instituta za javno zdravlje. Međutim,Glas Amerike u svom izvještaju navodi da je u Crnoj Gori, pet ljudi preminulo od COVIDA 19.


Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno prikupljanje i korišćenje ličnih podataka uhapšen je M.R, saopšteno je iz tužilaštva u Podgorici.


Vlada Crne Gore otvorila je SMS liniju za donacije u borbi protiv virusa korona, a iako je odluka objavljena tek juče, ona je već izazvala oprečne reakcije. Jedan od onih koji joj se protive je opozicioni političar Vladislav Dajković.


Vlada je putem Tvitera objavila da je dopremljeno 17 tona medicinske opreme, iako je preko ove društvene mreže saopšteno da u Crnu Goru stiže 19 tona pomoći u borbi protiv virusa korona.


Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić uputio je rođendansku čestitku NATO-u u kojoj poručuje alijansi da je „crna rupa civilitacije.


Za razliku od Slovenije I Srbije, Crna Gora je tokom pandemijske krize prouzrokovanom virusom Covid-19 u početku prikrivala podatke o obolelima odnosno zaraženima, jedno vreme sebe je predstavljala kao jednu od retkih zemalja, koja nema obolelih odnosno zaraženih, ukazuje se u najnovijoj analizi Instituta IFIMES.


Koronavirusom u CG dosad je zaraženo 10 zdravstvenih radnika - šest lekara i četiri medicinske sestre, dok je 237 njih u kućnoj izolaciji.


Mole Markovića da im obezbedi zaštitne maske kojima se ministarska deca razbacuju


Crnogorski političar ogorčen na Milovu propagandnu mašineriju


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета