Kakav deda takav unuk

Foto: You Tube, printscreen

Unuk kralja rokenrola neverovatno podseća na svog slavnog dedu. Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Bendžamin Kio je isti deda.

Bendžamin je sin Elvisove jedinice Lise Mari Prisli i američkog pevača Denija Kioa. Međutim, iako su mnogi polagali nade da će Bendžamin poći stopama svog slavnog dede, on se ipak odlučio za drugu vrstu umetnosti – slikarstvo. Jedno vreme se bavio muzikom, čak je išao i na časove glume, ali ipak je izabrao drugčiji put. 

Lisa Mari je jednom prilikom ispričala kako uvek oseti nostalgiju prema ocu kad god ugleda svog sina Bendžamina. Od dede je nasledio nežne crte lica, plave oči, nos, usta. Sličnost dede i unuka je veoma upadljiva. Pogledajte: 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Sretan je muž dobre žene, i broj dana njegovih biće udvojen. Žena dobronamerna radovaće svoga muža i godine njegove ispuniće mirom; Dobra žena – sretna je sudbina: ona se daje bogobojaznima. Sa njom je i u bogatog i u bednog - srce zadovoljno i lice u sva vremena je veselo. 

ОДВАЈКАДА су Београд и Земун стремили један ка другом, и одувек их је неко или нешто раздвајао. Граница којом су се Сава и Дунав уместили између две вароши била је и место судара цивилизација. Са једне стране је довде допирала Отоманска империја, а са друге јој је била супротстављена Аустрија, а потом Аустроугарска.

Na jednom golf terenu u Južnoj Karolini pre nekoliko dana odigrala se borba dva ogromna aligatora koji su se grizli više od dva sata, najverovatnije se boreći za teritoriju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone