Hladno pivo - Yt Hladno pivo

Фото: Youtube/Hladno Pivo TV+

Kultni regionalni bend "Hladno pivo" oglasuio se jutros novim spotom, reč je o "karantinskoj" pesmi "Ovo će proći", u kome su im se pridružile mnoge kolege.

Lider benda Mile Kekin okupio je "onlajn"  prijatelje  koji su sa njim poslali, kako je na svojoj Fejsbuk stranici napisao, "poruku nade"

Uz Mileta pevaju Remi iz "Elementala", Amira Medunjanin, Mrle iz "Leta 3",  Rambo Amadeus,  Suba iz "Hladnog piva", Džiboni, Dino Šaran iz grupe "Letu štuke" Edo Majka, Almir Hasanbegović i Adis Zvekić iz "Dubioza kolektiva" i mnogi drugi.


 
Frontmen "Hladnog piva" kaže u pesmi sušti istinu svih nas "imao planova hrpu, onda me život iza ugla opalio mokrom krpom, a sad mi se još i ruga" i dodaje "nikad više neću, k'o prije bahato, uzimati sreću, zdravo za gotovo". 
 
Pesma se završava stihovima Ramba Amadeusa: "S majkom prirodom u harmoniji biti, to svak' mora temeljno da nauči, jer ako nastavimo po starom, priroda će još gore da nas opauči..."

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Atraktivna glumica Jelisaveta Orašanin odlučila je da sa svojim pratiocima podeli jedan video snimak svog dragog do sada neviđen!

Kultni novosadski festival Egzit po prvobitnom planu trebalo je da bude održan od 9. do 12. jula, ali je njegovo održavanje usled pandemije koronavirusa dovedeno u pitanje.

Legendarni Roling Stonsi potpisali su ugovor o učešću na današnjem dobrotvornom koncertu "Jedan svet - Zajedno kod kuće", u društvu sa Pol Makartnijem, Stivi Vonderom i drugim svetskim rok zvezdama, objavljeno je na sajtu Ultimate Classic Rock.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone