ЏАБА БИЛО ПАРА, АКО СИ ФУКАРА: Анонимни мештанин Трстеника платио рачуне ЦЕЛОЈ ЗГРАДИ и показао шта значи бити ГОСПОДИН ШМЕКЕР

racun 983 Marina Lopicic

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Марина Лопичић

Један Трстеничанин, за којег се претпоставља да живи и ради у иностранству, платио је унапред све јулске рачуне за цео комшилук.

Наиме, овај добронамерни човек дошао је пред шалтер овог предузећа, где је била велика гужва, с намером да се распита да ли је могуће да за целу зграду где има стан уплати аванс за комуналне услуге, пишу Вечерње новости.

"Када смо му одговорили да је авансна уплата могућа, уплатио је по 1.000 динара за сваки стан у згради, што отприлике одговара месечном износу потрошње у тој мањој вишеспратници у Трстенику", каже једна службеница и додаје:

"Била сам затечена, јер за осам година, колико радим, ништа слично нисам видела. Рекла сам му: “Свака вам част”, а он се насмејао и рекао: “Само сам хтео да обрадујем комшије, не виђамо се баш често”.

Како су станари ове зграде уредне платише, сада ће бити мирни све до септембра, будући да су им плаћени и јулски рачуни, који на наплату стижу у августу.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Krizni štab za vanredne situacije Obrenovca zasedaće danas zbog visokog vodostaja reke Kolubare, koja preti da se izlije, saznaje Telegraf.rs. Ovu informaciju kasno sinoć potvrdio je i predsednik te opštine Miroslav Čučković.

На данашњи дан обележава се 17 година од најсмртоноснијег напада на тлу Сједињених Америчких Држава још од напада Јапана на Перл Харобор у Другом светском рату.

Normalizacija rada sudova I tužilaštava u Srbiji očekuje se nakon ukidanja vanrednog stanja u zemlji,

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone