Zbog korona virusa stavljen na prodaju stan Če Gevare

čegevara-wiki

Foto: Wikipedia

Stan u argentinskom gradu Rosario, u kom je rođen najpoznatiji revolucionar Če Gevara, od pre nekoliko dana dat je na prodaju.

Biznismen, koji je njegov trenutni vlasnik, navodno je bankrotirao zbog korona virusa, pa više nije u mogućnosti da vodi računa o ovoj vrednoj nekretnini.

Njegova zamisao bila je da od stana napravi muzej posvećen Gevari, ali to, nažalost nikad nije uspeo da ostvari. Taj zadatak mogao bi da padne na vlasti grada Rosario, ukoliko su spremni da izdvoje budžet.

 

(Izvor: Telegraf)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dinar se kao novčana jedinica koristi još od stare ere, a danas je valuta više zemalja sveta. Poreklo reči vezuje se za Rimsko carstvo koje je još oko 200. pre naše ere kovalo srebrne novčiće pod nazivom denarijus. Samo ime ukazivalo je na termin „po deset“.

Насловне стране југословенске дневне штампе на данашњи дан 1938. године баве се односима у Европи, да ли ће избити сукоб између Немачке и Чехословачке и која земља ће се којој страни приклонити.

Novi Nasin eksperiment uznemirio je planetu. Većina elektronskih medija, uglavnom citirajući jedni druge –pišu da NASA- stručnjaci i naučnici imaju dokaze koji bi mogli dokazati postojanje paralelnog univerzuma. Naučnici su pronašli nešto što se još ne može objasniti našim trenutnim razumevanjem fizike.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета