Zapalile kuću za lajkove na Instagramu

instagram

Izvor: Pixabay

Policija je pronašla dve stanovnice Kanska koje su zapalile vikendicu kako bi na Instagramu objavile snimak požara, saopštio je za Sputnjik portparol krasnojarske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije Vladimir Jurčenko.

Na snimcima se vidi kako devojke u staroj kući skidaju zavese, bacaju ih na pod, pale ih i usput prave nered u sobi. Zatim trče praznom ulicom, razgovarajući o onom što su uradile i nepristojno govoreći. Jedna govori da se i ranije tako „zabavljala“ sa svojim drugom.

Policija je saopštila da su obe devojke meštanke. Jedna ima 20 godina i studira, a druga je maloletna.

„Devojke su priznale i kaju se. Prema njihovim rečima, uradile su to zbog lajkova na društvenim mrežama“, rekao je portparol.

On je istakao da je u toku identifikacija čoveka pomenutog na snimku, kao i provera sličnih slučajeva podmetanja požara.

Izvor: Sputnik

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Virusolog, akademik Ruske akademije nauka Feliks Jeršov, objasnio je zašto je ruska vakcina protiv virusa korona nepovoljna po druge države.

Pod maskom brige za energetsku bezbednost Evrope, SAD planiraju da podrže zemlje članice Inicijative tri mora kako bi realizovali zajednički cilj.

Ruskinja koja trenutno živi na jugu Španije, u Andaluziji, kaže da život u toj zemlji, teško pogođenoj koronavirusom, izgleda kao da su u pravom ratu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone