nebojsakrstic

Izvor: You Tube, print screen

Marketinška firma „Nova communications“, koju je osnovao bivši predsednički savetnik Nebojša Krstić, a koja je sada u vlasništvu njegove bliske saradnice Jasmine Stojanov, dobila je posao oglašavanja u novinama vredan 90 miliona dinara (760.000 evra) od Gradske uprave Beograda.

Krstić je posle stupanja na funkciju vlasništvo preneo na saradnicu Jasminu Stojanov koja je takođe, kao šef informativne službe, radila u Tadićevom kabinetu.

Inače, konkurs Gradske uprave Beograda raspisan je 24. februara ove godine za oglašavanje u dnevnim i nedeljnim listovima Blic, Kurir, Večernje novosti, Politika, Danas, Srpski telegraf, Informer, Alo, 24 sata, NIN, Vreme, Novi magazin, Pečat, Nedeljnik, Ekspres i Blic žena. U odluci o zaključenju okvirnog sporazuma navodi se da je komisija za javnu nabavku predložila da se ugovor zaključi sa firmom „Nova communications“, s obzirom na to da je da je ponuda ove firme „prihvatljiva i tržišna“. Navodi se da su dva učesnika javne nabavke odgovorila na poziv – „Nova communications“ i „Media point“.

Ponuda za oglašavanje u novinama „Nova communications“ iznosila je 35,7 miliona dinara sa PDV-om, dok je firma „Media point“ ponudila 41,4 miliona dinara sa PDV-om za te usluge. Inače, 90 miliona dinara predstavlja okvirni iznos koliko Gradska uprava Beograda planira da potroši za oglašavanje u narednih godinu dana.

Broj oglasa, navodi se u konkursnoj dokumentaciji, „nije moguće precizno utvrditi“, s obzirom na to da se oglasi „objavljuju za potrebe svih organa Grada Beograda“, a „pojedinačni ugovori će se zaključivati do utroška finansijskih sredstava, a najduže za period od godinu dana od dana zaključenja ugovora“.

Izvor: Media group

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U selo Krivelj nadomak Bora praktično je ušao rudnik, zbog čega su meštani organizovali protest sa zahtevom da se svi isele, jer im je život uz kopove postao nepodnošljiv. Iz Predsedništva Srbije obećali su da će problemi meštana u narednom periodu biti rešeni.

Stalno smo izloženi istorijskim nepravdama, uvek smo krivci za sve…koji je naš greh i odgovornost u svemu tome? Vladika Nikolaj Velimirović je već dao odgovor na ovo pitanje. Jedne noći Vladika Nikolaj je razgovarao sa dugogodišnjim prijateljem. Tema je bila: koji je iskonski, prvobitni srpski greh? Greh iz koga su nastali svi potonji, greh zbog koga su nas zadesile nepravde i neprilike.

Vlada Srbije saopštila je danas da će novinari od subote, 11. aprila pitanja na redovnim konferencijama za novinare u 15 časova u Palati Srbija o stanju koronavirusa u Srbiji postavljati putem mejla.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone