Vojni sindikat: Vulin zloupotrebljava vojsku

Aleksandar-Vulin-Tanjug

Foto: Ministarstvo odbrane

Da ministar odbrane Aleksandar Vulin zloupotrebljava Vojsku u političke svrhe i za samopromiciju, smatra 89 odsto učesnika ankete Vojnog sindikata Srbije, sprovedene na njihovoj fejsbuk stranici od 31. marta do 4. aprila, saopštio je danas taj sindikat.

Prema saopštenju, u trenutku istraživanja tu stranicu stalno prati 18.512 pratilaca, a na dnevnom nivou periodično ima i više od 100.000 pregleda, što smatraju reprezentativnim uzorkom imajući u vidu da su tematski sadržaji i interesovanja pratilaca orijentisani na teme iz vojske i Ministarstva odbrane.

Pitanja, njih pet, postavljana su na dnevnom nivou, a na sledeće postavljeno „Da i Vulin ugrožava ugled Vojske Srbije“, 79 odsto građana koji su učestvovali u anketi smatra da ministar svojim ponašanjem i rukovođenjem urušava njen ugled koji ima u narodu.

 

 

Izvor: Danas

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Iako je proteklih dana preko Srbije prešao olujni front, zbog čega je bilo mnogo padavina, grmljavina i gromova, za leto koje zvanično počinje 20. juna prognoze su da će biti - najtoplije

Italijanska policija uhapsila je najmanje 10 osoba, među kojima je i nekoliko srpskih državljana, zbog sumnje da su se bavili trgovinom narkoticima.

Glavna tema u svetu je : Šta posle? Kako da se ponašamo nakon epidemije i ukidanja vanrednog stanja? Neke stvari se ipak neće promeniti mnogo.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone