Glas Javnosti

POLICIJO, HAPSI VOZAČA, A NE LAMBORGINI! MUP se ponovo oglasio o Vučićevom kumčetu: Evo koliko je prekršaja napravio (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv Uroš Panić (25) koji je vozeći automobil "lamborgini" snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

U toku su procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za detektovanje saobraćajnih prekršaja - stoji u saopštenju MUP.



Inače, proverama je utvrđeno da vozilo marke „lamborgini“ koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije.



Podsećanja radi, Panić se redovno na društvenim mrežama hvalio snimcima divljačke vožnje kroz grad, što onima gde je on vozač, što onima gde automobilom upravljaju njegovi prijatelji. Često je viđen kako vozi sredinom puta, nasilnim preticanjem, prolascima kroz crveno svetlo na semaforu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Bobi u 06.04.2023 19:51:06 h
     0 
E pa sad da vidimo dali zakon vazi za sve !!!!