Glas Javnosti

VUČIĆEVO KUMČE DIVLJALO BEOGRADSKIM ULICAMA: Evo ko je bahati vlasnik zaplenjenog lamborginija (VIDEO, FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uroš Panić, sin Petra Panića Pane, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo se, posle izvesnog vremena, javno pohvalio bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izazivajući policajce da ga zaustave.

Ovaj srpski tiktoker poznat je po divljanju po beogradskim bulevarima, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.

Na društvenoj mreži Tik Tok objavio je novi video snimak njegove divljačke vožnje, na kome se vidi kako vozi auto, u kome „trešti“ glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi „ako sme“.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda upućenih na račun policajaca.

Sve se, kao i ranije, dešava noću uz brzu vožnju ulicama pored Kalemegdana, uz vratolomna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja.


Mladi Panić sve vreme, kako se može čuti na snimku, svojom brzom vožnjom namerno provocira ne bi li ga neka policijska patrola zaustavila, a kada je došao na Brankov most tek je onda dao gas i počeo još više da divlja.



„Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku“, hvalio je bahati mladi Vučićev kumić.

U trenutku kada su prolazili Bulevarom Nikole Tesle, Panić je prošao pored policijske patrole ali ga je to dodatno podstaklo pa umesto da smanji brzinu on je namerno dao još veći gas.


Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru pažnje javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen  na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova konačno su juče reagovali i zaplenili automobil "lamborgini", posle snimka na kom Uroš Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u "lamborginiju", izaziva policajce da ga zaustave.



„Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana“, navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.


Jedan rezignirani čitalac Glas javnosti prokomentarisao je odnošenje lamborginija.

"Fotografija je napravljena isključivo da se javnosti zamažu oči. Nijedan rukovodilac u MUp-u ne bi smeo da izda naređenje da se mladi Panić pozove na saslušanje bez prethodnog dogovora njegovog oca sa najmanje ministrom policije Bratislavom Gašićem. Ovo je samo dodatna potvrda slogana "Za njihovu decu"", naveo je čitalac Glasa javnosti.

Podsetimo, još jedan Vučuićev kum, Nikola Petrović izazvao je nedavno pažnju u medijima kada je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, u kojoj su povređene dve ženske osobe. 

Petrović je upravljao skupocenim vozilom marke „meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.


Slupani meklaren Nikole Petrovića

Afera na sve načine pokušava da se zataška.

KO JE PETAR PANIĆ PANA, VUČIĆEV KUM I UROŠEV OTAC 

Predsednik Republike Aleksandar Vučić javno se hvali kako ima mnogo kumova.

Ponekad dodaje da ni ne zna ko su mu sve kumovi, ali jedan od najstarijih, saborac još iz radikalskih dana, jeste Petar Panić Pana. Iako je Pana mnogo puta bio u sukobu sa zakonom i čak robijao, kumovi se nisu odrekli jedan drugog, što se može videti i po Paninoj nedodirljivosti.

Panina moć štiti i njegove sinove, pogotovo Uroša, poznatog tik tokera koji svoje avanture iz saobraćaja, među kojima su ponižavanje saobraćajaca, bahata i rizična vožnja, redovno kači na tu društvenu mrežu.

Panića su dovodili u vezu sa surčinskim, a zatim i sa zemunskim klanom, a rodom i jeste iz Zemuna. To mu nije smetalo da se ostvari u ulozi „snagatora“ koji je rešavao ulične probleme koje su vodeći ljudi tadašnje Srpske radikalne stranke imali. Njegovo rešenje problema često uključuje i upotrebu fizičke sile koja, na slikama večito nasmejanom Pani, nije strana.
 


Karijeru je počeo kao telohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja i dosta je vežbao na građanima. Tad se Panić prvi put pročuo u javnosti, kad je posle jednog TV duela pretukao advokata Nikolu Barovića ispred televizijskog studija.

Sudski postupak je odlagan, posle čega je usledila cinična Šešeljeva izjava da se Barović „okliznuo na koru od banane“. Pana je odlagao suđenja, dobijao je uverenja od mladog doktora iz Urgentnog centra Zlatibora Lončara. Osim suđenja, Pana je, iz zdravstvenih razloga naravno, odlagao i odlazak na izdržavanje kazne, pokušavajući da dođe do apsolutne zastarelosti.

Na kraju, konačno je zaglavio zatvor 2007. godine, upravo zbog prebijanja advokata Barovića. Osuđen je na osmomesečnu kaznu zatvora u Padinskoj Skleli. Tokom boravka u zatvoru došao je u sukob s drugim zatvorenicima, a pošto nije imao tako jaku zaštitu, sve se završilo loše po njega. Brutalno je prebijen, jedva je preživeo i ostao je bez oka.

Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR