Glas Javnosti

Otkrivena istina: Dečko Nine Đogani radi za braću Panić

Estrada
Autor: Glas javnosti

Republika otkriva pozadinu odnosa Nine Đogani sa braćom Panić koji su u bekstvu!

Braća Panić, Miloš i Uroš u bekstvu su nakon što je MUP Srbije raspisao poternicu za njima. Podsetimo, poternica je raspisana zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika prva ekskluzivno pisala. 

Naime, Nina Đogani je na spisku braće Panić kao devojka o kojoj vode računa i ne sme dlaka s glave da joj fali. Postavlja se pitanje odakle poznanstvo Đoganijeve sa Panićima. Nina Đogani nedavno je imala vrlo turbulentan period kada su mediji objavili da je njen novi dečko M.J. završio u pritvoru, a poznato je da se već pisalo da ga redovno posećuje u zatvoru. 


- Nina redovno posećuje dečka u zatvoru, čak mu nosi hranu i cigarete. Niko od njenih ne zna zbog čega je osuđen, a ona to ne želi da im kaže. Anabela se ipak raspitala malo detaljnije i to što je čula je mnogo uplašilo. Navodno, taj Ninin momak se zamerio nekim ljudima i sada se Anabela plaši da oni ne povrede Ninu kako bi se njemu svetili. Ona je sa ćerkom pokušala da razgovara, ali to je nemoguća misija, odmah se posvađaju - kaže izvor.
Kako saznajemo, braća Panići su sa Nininim dečkom u odličnim odnosima, a kako oni vode računa o svojim prijateljima tako su i sada sve pomogli kada je priveden.
- Nina je luda za tim momkom, pa kad su ga priveli u Centralni zatvor, jasno je bilo da će biti pod zaštitom, da ne bi došlo do nekog nemilog događaja. Zato se vrlo često čuje sa Panićem, jer on sada vodi računa o njoj da joj ne fali dlaka s glave. Oni plaćaju sve šta je potrebno za Nininog dečka, a kako ga ona posećuje u zatvoru, preko nje idu informacije koje su bitne za dešavanja napolju. Sad verovatno manje provodi vreme sa njima, zbog celokupne situacije - govori izvor.




Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR