Glas Javnosti

HOĆE LI VUČIĆEVO KUMČE U ZATVOR? Podneta krivična prijava protiv Uroša Panića koji je divljao lamborginijem! UHAPŠEN AUTO, NE I BAHATI VOZAČ! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Policija je ponovo ponižena. Naređeno joj je da Uroša Panića, sina Petra Panića, Vučićevog kuma, ne smeju hapsiti za nasilničku vožnju kojom se hvali na svom profilu na društvenim mrežama", naveo je u saopštenju narodni poslanik Đorđe Miketić.

„Vidimo Uroša, kumića ,kako se vrti u krug na glavnoj raskrsnici, vozi trotoarom, saobraćjnim znakom ‘STOP’ zaustavlja saobraćaj i autobus van stanice, proziva javno policiju da ne mogu da ga stignu i slično divljaštvo. Ne samo da je Uroš – kumić ponizio našu policiju u svojim videima za kontinuirano delo nasilničke vožnje i direktno podsmevanje policiji, već se i MUP na zvaničnom nalogu pohvalio fotografijom kojom je uhapsio auto. Dragi građani Srbije, uhapšen je auto, ali ne i vozač za volanom“, naveo je Miketić u saopštenju.



On je dodao da ovo znači ruganje pravdi i zakonu, brutalno ruganje svim građanima Srbije koji poštuju zakon, „dok kumići i kumovi, sinovi tajkuna i direktori preduzeća divljaju po našim ulicama, pijani izazivaju nesreće, gaze ljude na pešačkim prelazima i naplatnim rampama i prolaze bez ikakve kazne“.

„Pošto policija ne sme, mi smo podneli krivičnu prijavu protiv kumića, Uroša Panića, za nasilničku vožnju, jer njegovo divljanje hitno mora prestati i mora odgovarati po zakonu kao i svi drugi građani. A, takođe veoma bitno pitanje se nameće, kako je moguće da ovaj mladi nasilnik na drumu vozi auto za koji treba raditi 45 godina po prosečnoj plati u Srbiji. To je pitanje za tužilaštvo i ispitivanje porekla novca“, naveo je Miketić.



Poručio je da ne smemo zaboraviti ni drugog Vučićevog kuma, Nikola Petrovića koji je nedavno slupao svoj „meklaren“.

„Opet smo videli fotografije automobila, dok toksikološku analizu na alkohol i drogu nismo videli, jer očito policija krije tragove i ovog slučaja. Pozivam policiju da radi po zakonu ili će biti saučesnik u kontinuiranom kršenju zakona i ugrožavanju bezbednosti (neprivilegovanih) građana“, zaključio je Miketić.

Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od vladimir savicecic u 14.04.2023 04:52:32 h
     0 
Stalno me kopka, a sta je sa devojkama iz sudara sa N. Petrovicem Da li su zdrave Da li nisu povredjene u sudaru Da li nisu mnogo povredjene u sudaru Da li im je sada dobro Sta kazu njihovi roditelji ili babe i deke sto su na njihove unucice napali Ili da li je Astra i stan dovoljna kompenzacija Zasto se niko od novinara ne interesuje za devojke Zabranjeno