Glas Javnosti

BAHATO VUČIĆEVO KUMČE U DOSIJEU IMA 84 SAOBRAĆAJNA PREKRŠAJA: Pre nego što mu je oduzet „lamborgini“ jednom već ostao bez dozvole! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bahati tiktoker Uroš Panić, kome je policija oduzela luksuzni narandžasti automobil "lamborgini", ima u dosijeu više desetina prijava za različite prekršaje.

Panić je snimke divlje vožnje često objavljivao na društvenim mrežama, a policija je protiv njega sada podnela odgovarajuće prekršajne prijave nadležnom sudu. Panić u dosijeu ima 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

Njemu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta zbog prekršaja.


Od 2. februara do 18. marta ove godine kamere za nadzor saobraćaja i detektovanje prekršaja dokumentovale su četiri kretanja žutom trakom i tri nepropisna korišćenja telefona za vozača „lamborginija“.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su automobil „lamborgini“, posle snimka u kome Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u „lamborginiju“, izaziva policajce da ga zaustave.

„Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana“, navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.


Pretio pripadnicima MUP-a


Panić je pre nekoliko dana objavio video snimak na kojem se čuje kako preti pripadnicima MUP i vređa ih.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, rekao je Panić.

Muškarac koji sedi pored Panića konstatuje da ih je Panić „izje**o sve“

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR