blblbllblb

Izvor: Pixabay

Novopazarska policija podnela je krivične prijave protiv E.K. (20) i A.I. (18) iz ovog grada zbog kršenja mere zabrane kretanja od 17 časova popodne do pet ujutru.

Oni su, prema nezvaničnim saznanjima, vežbali na Rekeracionom centru, udaljenom tek stotinak metara od zgrade Policijske uprave i sve emitovali uživo na Instagramu.

Tokom “policijskog sata” van kuća i stanova našlo se još šest žitelja Novog Pazara protiv kojih su podnete prekršajne prijave. U prethodna 24 sata nije bilo osoba koje su kršile samoizolaciju, a i stariji od 65 godina nisu boravili van kuća i stanova.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se situacija u jugoistočnoj Srbiji smiruje, ali da moramo i dalje biti disciplinovani.

Aljbin Kurti, tvrdi da politički predstavnici Beograda i Prištine žele sukobe na severu Kosova s ciljem realizacije ideje o podeli kosovske teritorije.

Politički analitičar Nedžmedin Spahiu kaže da se priznanje Beograda ne može dobiti ukoliko se za to nešto ne da, pa bi, poručuje, prištinska vlada trebalo da odredi cenu koju može da plati za nezavisnost.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone