U CRNOJ GORI NA POMOLU AFERA: Gde se dedoše dve tone medicinske opreme? (FOTO)

CG - Psc TW

Foto: Printscreen/Tweeter

Šta zna tvit šta je dve tone

Vlada Crne Gore je putem Tvitera objavila da je dopremljeno 17 tona medicinske opreme, iako je preko ove društvene mreže samo dan ranije saopšteno da u Crnu Goru stiže 19 tona pomoći u borbi protiv virusa korona.

Kako mediji pišu političke partije iz opozcije, kao i dela nevladinog sektora traže objašnjenje od Milutina Simovića, predsednika Nacionalnog koordinacionog tela za borbu protiv zaraznih bolesti, da li je tačna informacija da se „zagubio trag“ dragocenoj medecinskoj opremi, i ako jeste – gde?

 

 

 

Da li je u pitanju samo igra gluvih telefona u prenosu informacija ili velika afera ostaje da se vidi.

(Izvor: Novosti)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Slika govori više od hiljadu reči, na levoj strani ove fotografije su ljudi pod Ostrogom za vreme epidemije španske groznice kada se vlast nije suprotstavljala crkvi i Bogu, a sa desne je slika današnjice, odnosno stanja gde vlast Crne Gore brani vernicima da idu u crkvu i obavljaju svoju versku dužnost, ali ne može zabraniti da verujemo.

Od pet respiratora koje je Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore naručio od predstavnika švedskog proizvođača, tri su juče zadržana na granici sa Srbijom, a potom i konfiskovani, pišu podgoričke Vijesti.

Према сазнањима и проценама добро позиционираних стручних кругова у Црној Гори, актуелна политичка ситуација у овој земљи, коју карактеришу мирне и достојанствене масовне шетње, литије и молебани верујућег народа који се противи усвајању и примени накарадног тзв. Закона о слободи вероисповести са једне, односно крајње немушто, изузетно тврдоглаво и потенцијално веома опасно постављање црногорског

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone