SVE ČEŠĆI INCIDENTI U MIGRANTSKIM CENTRIMA (VIDEO)

migranti-pobuna

Snimak objavljen na facebook

U poslednje vreme su učestali incidenti kako u migrantskim centrima, tako i van njih. Koji su razlozi nije poznato, ali da je sve oko ovog problema prekriveno velom tajne je više nego očigledno. Na društvenim mrežama se objavljuju snimci transporta migranata sa lokacije na lokaciju, takođe i njihov navodni ulazak preko granice iako je u Srbiji vanredno stanje i granice "hermetički zatvorene"....

Poslednji u nizu incidenata su događaji u Obrenovcu i Krnjači. Razni portali objavljuju informacije od toga da je bilo "sitnih" čarki među migrantima, do toga da su pretukli radnike Crvenog krsta i napadali vojnike, te da su pojedini migranti oteli nekoliko pušaka vojnicima.

Nedvosmisleno je potvrđeno da su naše snage bezbednosti reagovale, ali, u kom obimu i kako, niko detaljno o tome ne izveštava.

Šta je od ovih informacija tačno a šta ne, teško je u ovom momentu raći, ali se dve stvari mogu sa sigurnošću konstatovatii, a to je da su incidenti sve  učestaliji i drugo da najveći mediji ili zaobilaze ovu temu, ili daju mlaka saopštenja o tome.

Da je realnost sigurno drugačija od onoga kako se u javnosti plasira, govore sve češće pojave fotografija i snimaka sa terena koji se mogu videti na društvenoj mreži.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Epidemiološka kriva „pada“ i do srede i četvrtka može potpuno da se „umiri“ čitav Niš, kazao je šef Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Nišavskog i Topličkog okruga, ministar poljoprivrede Branislav Nedimovć.

U razgovoru je konstatovano da je borba protiv pandemije koronavirusa u obe zemlje bila uspešna, što je omogućilo relaksaciju ranije uvedenih restriktivnih mera.

Влада Србије донела је Одлуку о ограничењу висине цена основних животних намирница, заштитне опреме и дезинфекционих средстава, а на списку се налази 36 категорија производа.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone