evrooo

Izvor: You Tube, print screen

Iako je "Pesma Evrovizije" zvanično otkazana, Evropska radiodifuzna unija (ERU) osmislila je alternativni televizijski šou, kojim nastoji da ujedini Evropu u vreme pandemije koronavirusa.

Tako će se umesto otkazanog “Evrosonga” na dan kada je trebalo da se održi veliko finale ići šou bez publike u produkciji holandske televizije, koja je trebalo da stoji iza otkazanog takmičenja.

-Program “Europe Shine a Light” prema britanskoj pobedničkoj pesmi iz 1997. emitovaće se širom Evrope 16. maja u 19 sati po srednjeevropskom vremenu- objavila je ERU, a direktor takmičenja Džon Ola Sand se obratio svim zemljama: “Pozivamo sve televizije koje je trebalo da sudeluju u takmičenju za pesmu Evrope, članice ERU-a i druge zemlje da prenesu taj program u duhu jedinstva i zajedništva!”

Prema daljim navodima, 41 izvođač, 40 iz Evrope i jedan iz Australije, koji je trebalo da nastupi u Roterdamu, otpevaće neke ranije evrovizijske hitove, ali svaki u svojoj zemlji. Prema ERU-u, televizijski šou vodiće troje holandskih voditelja, koji bi inače vodili i originalno takmičenje.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jedna od stvari koje dobroj muzici daju upravo taj epitet krije se u njenoj odlici da svako može da pronađe poruku koju želi i koja mu je u tom momentu neophodna. Ovih pet pesama to dižu na jedan novi nivo.

Od poslednjeg izveštaja kriznog štaba u Srbiji je obolelo još 22 osobe a 6 osba je umrlo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da slede nove mere, posebno za tri grada u Srbiji koja trenutno predstavljaju žarišta zaraze, a to su Beograd, Niš i Valjevo, kao i to da danas možemo da očekujemo dramatičan skok broja zaraženih.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone