Srpsko narodno pozorište emituje predstave online

New Project (24)

Izvor: Wikipedia

Ljubitelji pozorišta moći će u narednom periodu neke od predstava Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu da prate onlajn.

Za početak večeras će biti emitovana predstava "Čas anatomije", autorski projekat Andraša Urbana po motivima dela Danila Kiša.

Kako su najavili iz Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, repertoar i linkovi za gledanje predstava biće postavljeni na sajtu i Fejsbuk stranici SNP-a.

Izvor: B92

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Porodica i prijatelji reditelja Igora Vuka Torbice saopštili su je da poznati reditelj preminuo u Rovinju, a za sobom je ostavio i devojku, srpsku glumicu Hanu Selimović.

Поводом 100. годишњице завршетка Првог светског рата, Удружење за неговање и чување српске баштине „Кајмакчалан“, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, организовала је изложбу посвећену српским војницима на Солунском фронту, јунацима победе у одсудној бици и успомени на та страдања.

Porodica i prijatelji reditelja Igora Vuka Torbice saopštili su da je okončao sebi život u Rovinju, a za sobom je ostavio i devojku, srpsku glumicu Hanu Selimović s kojom je bio u vezi proteklih pet godina.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета