Saša Vidić završio u Urgentnom centru zbog čestih HALUCINACIJA!

sasa1

Foto Printscreen Instagram

Saša Vidić javio se pre nedelju dana u Urgentni centar Beograd zbog padova, bez gubitka svesti i halucinacija, nezvanično saznaje Nova.rs od izvora iz Urgentnog centra.

Saša Vidić naveo je da je pre deset dana pao, ali da su mu se ti padovi dešavali i ranije. On je takođe rekao da ima halucinacije, te da je tokom proteklih dana bio pod stresom zbog napada nepoznatih muškaraca koji su na ulici, prema njegovim rečima, pokušali da ga opljačkaju.

Domaći mediji danas su se nadovezali na ovu priču, navodeći da je Saša Vidić trčao go na ulici zbog čega je i priveden. Međutim, prema saznanjima Nova.rs, takvih prijava u policiji nema.

Pozvali smo Vidića za komentar, ali na njegov telefon javila se nepoznata žena koja tvrdi da je njegova prijateljica.

“Ovde Sašina prijateljica. On je dobro, prijatelji su s njim. Svašta se piše. Neko mu verovatno nešto smešta. Javiće vam se on kasnije kad bude bio u prilici. Pozdrav i hvala Vam”, rekal je ona za portal Nova.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Poslednja epizoda serije "Južni vetar" emitovaće se u nedelju u 20.15 na Prvom programu RTS.

Novak Đoković podelio je na društvenim mrežama snimke kada je imao samo četiri godine. Kada je dobio svoj prvi reket sve drugo je prestalo biti zanimljivo pa čak i karaoke koje je obožavao.

Dok Sergej Trifunović vida izborne rane jer je njegova stranka PSG osvojila svega 1,8% glasova, njegov brat Branislav Trifunović nalazi se u Zadru, inače gradu u kojem živi njegova 15 godina mlađa devojka Tihana Lazović, poznata po ulozi u seriji Tajkun

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone