Predsednik niških demokrata podneo ostavku: Izlazi na izbore u okviru grupe građana!

Foto: Facebook/ Miodrag Stanković

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo je ostavku i izlazi na lokalne izbore u okviru grupe građana "Niš, moj grad".

Stanković se u internoj poruci obratio članovima i naveo da je za vršioca dužnosti predsednika Gradskog odbora demokrata u Nišu izabran advokat Vladimir Domazet, koji je bio dosadašnji potpredsednik Gradskog odbora Demokratske nstranke u Nišu.

-Od sutra krećem u kampanju, a vi mi čuvajte stranku- poručio je Stanković.

Članovi niškog odbora Demokratske strake planiraju da izađu na predstojeće izbore u okviru Grupe građana “Niš, moj grad”, koja je već počela da prikuplja potpise, Zbog toga Izvršni odbor DS planira da, po drugi put, raspusti Gradski odbor svoje stranke u Nišu.

Nagoveštaji ovakvih dešavanja primećivali su se  21. maja kada je Stanković na svom Fejsbuk profilu podelio sećanje na 19. maj prošle godine kada su se Demokratska stranka (DS), Zajedno za Srbiju (ZZS) i Socijaldemokratska stranka (SDS) spojile u jedinstvenu DS.

Na fotografiji koju je podelio, pored Stankovića se nalaze predsednik SDS Boris Tadić i Dragoslav Ćirković, član SDS i šef odborničke grupe “Niš, moj grad”.

Izvor: Nova

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета