КОНТРОЛИШЕШ ГА ИЛИ ИДЕАЛИЗУЈЕШ: Због ОВИХ НАВИКА може да ти ПРОПАДНЕ веза, ово НЕ може да ОПСТАНЕ!

lovee

Foto:Pixabay

Нова љубавна веза увек је узбудљива, интригантна и страствена. Међутим, док покушавате да се боље међусобно упознате, упркос ентузијазму, треба обратити пажњу на оно што се догађа на почетку везе како не би патили у будућности.
Свој приватни живот оставили сте по страни
На почетку везе обично се престанемо дружити и комуницирати са старим пријатељима, а често због њих знамо запоставити и породицу. Будући да ћете временом постати овисни о партнеру он би могао изгубити интерес за вас јер ћете му постати сијенка.

Толерирате му лоше понашање
Непоштивање вашег личног простора, непристојне шале, пријетње раскидом, критиковање вашег изгледа, агресивност и све ово му толерирате? Ако превише занемарујете ове знакове будуће токсичне везе једног дана ћете схватити да сте уложили много свог времена и енергије у некога ко се лоше понаша према вама.

Не мирите се с прошлошћу
Неке ствари је боље оставити у прошлости. То укључује и ваше поређење старог с новим партнером. Превише често спомињање бившег партнера може бити јако непријатно. Можда ће он почети да се упоређује с вашим прошлим партнерима и то ће вам покварити однос.

Идеализујете партнера
Сви смо људи и сви понекад погрешимо. Међутим, неки људи су склони идеализовању партнера. Сви они касније плаћају за своје ружичасте наочаре. Морате да схватите да је ваш партнер само обично људско биће, баш као што сте ви.

Претварате се да сте неко други
Иако увек желимо себе да представимо у најбољем светлу, не смете лагати како бисте импресионирали партнера. Лажи итекако могу покварити однос с партнером. Запамтите мале лаже стварају велике.

Покушавате да контролишете партнера
Покушај да преузмете контролу над животом свог партнера знак су да имате озбиљних проблема с поверењем. Проблеми с поверењем доводе до великог проблема с љубомором. Уколико желите да га контролишете, партнер ће осећати да желите да нарушите његов свет и да покушавате да елиминишете ствари које су му битне. Као резултат тога партнер вас може оставити

Занемарујете разлике
Имати сличне основне вредности пресудно је за дуготрајан и здрав однос. Међутим, различитости партнери често игноришу на самом почетку везе, а временом оне почињу да им сметају. Ако на време не утврдите ове разлике оне могу бити кобне за вашу везу.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Билборди, телевизије, новине, портали, па чак и аутобуске станице преплављени су понудама о куповини разноразних препарата за потенцију. Због тога стручњаци упозоравају да није срамота обратити се прво урологу, када дође до сексуалне немоћи.

Tiger Lily Hutchence, ćerka frontmena australijske rock grupe INXS, Michaela Hutchenca, i muzičar Nick Allbrook mogli bi stati na ludi kamen. Jedan post na Instagramu nagovestio je da su oni vereni.

Kakvu su vam sudbinu za danas namenile zvezde, šta vas očekuje na poslovnom i ljubavnom polju, kakvog ste zdravlja, možete pročitati u dnevnom horoskopu koji smo pripremili za vas.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета