Zanimljivosti
Dvanaestogodišnji dečak preživeo je bliski susret sa medvedom u Dolomitskim Alpima u Italiji.


Novinarka, pisac i istoričarka Ženi Lebl je bila Beograđanka jevrejskog porekla koja je, ni kriva ni dužna, više puta hapšena za vreme i nakon Drugog svetskog rata. Samo jedan vic je bio dovoljan da se nađe na Golom otoku.


Ditektor Tesle i njegova partnerka Grajms prihvatili su zakon Kalifornije i ipak promenili ime novorođenog dečaka.


Nemačka lou kost aviokompanija, ćerka firma Lufthanze, Eurovings pokrenula je danas liniju iz Dizeldorfa za Sardiniju bez proveravanja da li je tamošnji aerodrom otvoren za međunarodni saobraćaj.


Britanski princ Čarls zabrinut je za opstanak pozorišta i orkestara posle pandemije korona virusa i poručio da je važno da se pronađe način da im se pomogne.


Grob nemačkog naciste duboko u amazonskoj prašumi stoji i danas kao podsetnik na nacističke planove i namere.


Naučnici Evropske južne opservatorije uspeli su da snime sam početak rađanja jednog zvezdanog sistema.


Zna se se da ćemo retko dobiti tačan prikaz stvarnosti od korporativnih medija, što je, uostalom, razlog zbog kojeg nezavisni mediji postoje.


Gigantska basking ajkula dužine oko osam metara primećena je u vodama španskog ribarskog sela i popularne turističke destinacije La Mamola, na krajnjem istoku Kosta Tropikal.


Britanski poslovni čovek ser Ričard Brenson planira za ovaj vikend prvo lansiranje svog novog svemirskog sistema, piše BBC.


Unuk kralja rokenrola neverovatno podseća na svog slavnog dedu. Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Bendžamin Kio je isti deda.


Izvlačenje automobila šlepovanjem zahteva snažno vozilo koje će ga povući. ali i malo razmišljanja.. i vozača koji upravlja, u suprotnom može doći do ovoga.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone