Занимљивости


Modrovrana iz Srbije prevalila put od 7.368 kilometara


Pun mesec koji će se u našem delu sveta na nebu pojaviti sutra u ranim jutarnjim satima, takođe će se naći i na najbližoj mogućoj tački u odnosu na planetu Zemlju.


Holanđanka Kornela Ras koja je bila zaražena korona virusom, uspešno se oporavila, a ima 107 godina.


Posle blizanaca rođenih u indijskom gradu Rajpuru koji su dobili imena Korona i Kovid, i vlasnici privatnog zoološkog vrta u istočnom Meksiku svoju su prinovu, tigra od nepunih mesec dana  nazvali su Kovid.


Indijski dizajner automobila K. Sudakar Jadav pozirao pored svog najnovijeg dela - auta u obliku korona virusa.


Američki naučnici snimili "tonove" virusa korona, poslušajte kako zvuči "SMRTONOSNA KOMPOZICIJA"


Veb-kamere koje svakodnevno snimaju vulkan Popokatepetl zabeležile neidentifikovane leteće objekte kako se spuštaju u grotlo kupole vulkana.Neočekivan uticaj izolacije. Sizmološka istraživanja mogla bi biti plodotvornija tokom pandemije virusa korona jer seizmička aktivnost izazvana ljudskim ponašanjem u poslednje vreme značajno opada.Baka iz Italije, Ada Zanuso (104) postala je simbol nade u napaćenoj zemlji koja se bori sa pandemijom koronavirusa, nakon što je pobedila ovu bolest.


Skot C. Voring osnivač bloga „I-Ti data bejs“ koji se bavi NLO i „paranormalnim“ vestima ubeđen je da je pronašao dokaze o „inteligentnom životu“ na Marsu – piramidu sa vratima i čudno izduženu zgradu.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета