СветFrancuske vlasti su sa velikim zakašnjenjem počele aktivno da se bore protiv pandemije virusa korona, a pritom se ispostavilo da su mnogi njihovi potezi pogrešni, izjavila je liderka francuske partije „Nacionalno ujedinjenje" za list „Figaro" i dodala da je EU u krizi odigrala ulogu, koja je „fatalna" za zemlje-članice.


Američki predsednik Donald Tramp odlučio je da produži preporuku socijalnog distanciranja širom zemlje za 30 dana, do kraja aprila.


Deo Severne američke komande izolovaće se u bunkeru planine Čejen u Koloradu, u blizini Kolorado Springsa, dok se koronavirus širi po Sjedinjenim Državama.


Predsednica američkog Predstavničkog doma Nensi Pelosi optužila je predsednika Donalda Trampa da je prvobitnim poricanjem epidemije odgovoran za brojne smrti uzrokovane koronavirusom u toj zemlji.


Ministar finansija nemačke pokrajine Hesen Tomas Šefer pronađen je mrtav pored železničke pruge, a policija pretpostavlja da se radi o samoubistvu.


Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je 30. januara 2020. vanredno stanje zbog brige za međunarodno javno zdravlje u vezi sa novog kineskog koronavirusa (2019-nCoV) koji je kategorisan kao virusna upala pluća.


Evropski komesar za finansije Johanes Han smatra da će EU morati da se preispita u nekim oblastima, kako bi u kritičnim sektorima bila nezavisnija.


Amerikanci ponovo štampaju svoj novac! Ovo je istorijski trenutak za čovečanstvo! Kako je Donald Tramp preuzeo kontroli nad FED - glavnim oružjem globalnih bankara. Stiven Mnučin, Trampov ministar finansija, novi američki heroj. Zapamtite ovo ime Stiven Mnučin.


U sedištu svete stolice šest osoba pozitivno je na virus


Američki predsednik naglasio da federalne vlasti imaju odgovor na epidemiju korona virusaKopredsednik Skupštine slovenskih naroda Krima Roman Čegrinec smatra da su predlozi koji dolaze iz Ukrajine o stvaranju mornaričke baze NATO-a u Azovskom moru - najobičnija glupost.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета