СветKomisija za rešavanje sporova Svetske trgovinske organizacije (STO) presudila je u korist Rusije u sporu koji je Moskva pokrenula protiv Ukrajine zbog uvođenja antidampinških carina na uvoz amonijum-nitrata iz Rusije, piše ukrajinski portal Strana, prenosi Sputnjik.


Telo praunuka Roberta F.Kenedija Gideona Mekina (8) pronađeno je nakon što su on i njegova majka nestali dok su vozili kanu. Njegovo telo pronađeno je nekoliko kilometara od mesta gde je pronađeno telo njegove majke Ketlin Kenedi Tauzend Mekin, piše Rojters pozivajući se na "Njujork tajms".


U nemčkom gradu Ahenu jutros je zasvetlela relikvija Svete Korone, koja se nalazi u Riznici Katedrale u ovom gradu.


Požar u domu za penzionere, 18 osoba evakuisano.


Jutros oko 10:30 časova srušio se most u blizini italijanskog grada Auli, u provinciji Masa Karara na granici između Ligurije i Toskane.


Organizacija za zabranu upotrebe hemijskog oružja okrivila je snage sirijske vlade za seriju hemijskih napada krajem marta 2017. godine.


Papa Franja izjavio je danas da je pandemija korona virusa jedan od "odgovora prirode" na ljude koji ignorišu trenutnu ekološku krizu.


Evropska unija trebalo bi da produži do sredine maja ograničenja na putovanja, saopštila je danas Evropska komisija povodom vanrednih merama koje za cilj imaju da ograniče širenje korona virusa.


Vozač optužen za smrt 39 vijetnamskih migranata, čija su tela prošle jeseni nađena u kamionu-hladnjači u Engleskoj, priznao je krivicu u sredu .


Avganistan je danas oslobodio 100 zarobljenih talibana, tvrdeći da su oni među 5.000 zatočenika koji su oslobođeni na osnovu sporazuma između pobunjenika i SAD.


Britanski premijer Boris Džonson dobro reaguje na terapiju koju prima na odeljenju za intenzivnu negu u bolnici Sv. Tomas, izjavio je danas njegov portparol i dodao da je premijer "dobro raspoložen".


Ukrajinski vatrogasci se peti dan bore sa šumskim požarom u gotovo nenastanjenoj zoni isključenosti, kod bivše nuklearke u Černobilju, koja je još kontaminirana radijacijom od katastrofe koja se dogodila pre više od tri decenije.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета