ПолитикаPredsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac podelio je danas na svom Tviter nalogu pismo premijera Velike Britanije Borisa Džonsona u kojem poziva stranke na saradnju, uz komentar da je političku kulturu potrebno negovati.


EU fondove samo za prirodne katastrofe, proširuje i na vanredne situacije


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na konferenciji za novinare u Palati Srbije da će od subote u 13 časova do ponedeljka u pet ujutru biti zabranjeno kretanje svim građanima Srbije.


Vlada Srbije donela je Uredbu prema kojoj se za vreme vanrednog stanja, proglašenog 15. marta, suđenje može odvijati putem video-konferencijske veze, radi sprečavanja širenja korona virusa.


Pomoć Unije tradicionalno daje dobre rezultate


Ministar odbrane Aleksandar Vulin upitao je danas crnogorske vlasti, koje su odbile da Srbija donira respiratore, kako mogu da pogledaju svojim građanima u oči.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u okviru mera za suzbijanje virusa korona neće biti zatvarani gradovi u Srbiji.


Lider najpopularnije italijanske političke stranke Liga i bivši potpredsednik Vlade Mateo Salvini kritikovao je EU zbog toga što odugovlači sa donošenjem mera u cilju prevazilaženja posledica pandemije virusa korona, a čak je zapretio da će zemlja izaći iz EU, prenosi portal Afaritalijani.


Reditelj Goran Marković izjavio je da je da će kada prođe opasnost od koronavirusa ostati pustoš, i da će to biti sasvim druga situacija za vlast koja će "stvari dovesti do kraja, do otvorenog terora, ili će pasti".


Poslanici Skupštine Kosova raspravljaće danas o poverenju Vladi, , prenosi RTK2.


Donacija u materijalima i opremi za borbu protiv virusa korona  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета