PolitikaU srpskom parlamentu po prvi put se našla jedna žena koja nosi hidžab, tradicionlanu muslimansku nošnju za žene. mISALA pRAMENKOVIĆ JE IZAZVALA MNOGO PAŽNJE ZBOG TOGA


Nakon što mu je dodeljen počasni letački orden, Vulin dobio još jedno priznanje.Vojni sindikat Srbije odlikovao ga za nepoželjnog poslodavca Srbije


Uprkos pobuni od strane građana i primedbi od strane Saše Radulovića i „Dosta je bilo“ na izborni proces, Srbija je dobila novu Skupštinu.


Izbori za narodne poslanike održani su 21. juna, a danas će zvanično biti potvrđeni mandati novih narodnih poslanika. Saša Radulović i pokret “Dosta je bilo” najavio je blokadu parlamenta za vreme trajanja ove konstitutivne sednice.


Aleksej Zajcev, bliski saradnik ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova, kaže da SAD planski militarizuju lažnu državu Kosovo i da se pripremaju za otvoreni sukob sa Srbijom


U Skupštini Srbije danas će biti potvrđeni mandati novih narodnih poslanika čime će zvanično biti konstituisan novi saziv parlamenta.


Bilo je onih koji su bili veoma nervozni zbog činjenice da bi Hrvati i Srbi mogli da uđu u sukob i da bismo tako dobili početak trećeg svetskog rata.


Premijerka Srbije, Ana Brnabić, izjavila je da ona nije "prava adresa" za odgovor na pitanje o tome da li je ministar odbrane Aleksandar Vulin zaslužio da mu povodom Dana roda avijacije, bude dodeljen počasni letački znak.


Saopštenje da će jedan Srbin, Boris Milošević, potpredsednik Vlade Andreja Plenkovića, prisustvovati obeležavanju godišnjice ’Oluje’ u Kninu naišlo je na oštre osude i kritike srpske javnosti, deo hrvatske javnosti takođe je burno reagovao dajući do znanja da prisusto Srbina na ovoj manifestaciji direkto upućuje na simbol okupacije.


U Skupštini Srbije sutra će biti potvrđeni mandati novih narodnih poslanika čime će zvanično biti konstituisan novi saziv parlamenta, a poslanici će nakon verifikacije mandata položiti zakletvu.


Ministru odbrane Aleksandru Vulinu komandant Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-major Duško Žarković, uručio je počasni letački znak pilota. Na taj način ministar, koji je vojni rok služio po skraćenoj proceuduri, dobio je prestižno priznanje koje se nekada dodeljivalo samo onima koji su zaista umeli da upravljaju letelicama.


Bivša zamenica američkog ambasadora u Beogradu Dženifer Braš istakla je da je na napad na njihovu ambasadu najodgovrniji nekadašnji premijer Srbije Vojislav Koštunica!


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета