Korona virus
U Brazilu je registrovan još jedan rekordan broj preminulih u jednom danu, saopštilo je brazilsko ministarstvo zdravstva


U devet regiona nema novih zaraženih, samo u Lombardiji još traje zabrinutost jer je od ukupnog broja preminulih u 24 sata u tom regionu njih 12


Odluka Ministarstva prosvete da dozvoli izvođenje ranije planiranih ekskurzija i nastave u prirodi od 1. juna je malo preuranjena, smatra epidemiolog Zoran Radovanović.


 Broj zaraženih korona virusom u svetu premašio je šest miliona, pokazuju podaci sajta Worldometers.


Oko sedam odsto ljudi u britanskoj pokrajini Engleskoj bilo je inficirano koronavirusom, pokazali su rezultati testa na antitela na nasumičnom uzorku.


U poslednja 24 časa jedna osoba je preminula od koronavirusa, dok je novoobolelih 25 osoba.


Prema najnovijim podacima u Srbiji je zabeleženo još 48 slučajeva koronavirusa tokom poslednja 24 sata.


Od četvrtka od 16 sati na Kosovu stupiće na snagu, nove, blaže mere zabrana. Zatvara se karantin u studentskom domu u Prištini


Direktor Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije Goran Stevanović smatra da se situacija sa novim virusom smiruje, ali da i dalje nema mesta prevelikom opuštanju.


U Srbiji je tokom poslednjih 24 sata registrovano 34 novih slučaja zaraze koronavirusom. Danas je treći dan bez preminulih.


Američka kompanija Novavaks (Novavax) počela je sa kliničkim ispitivanjem vakcine protiv koronavirusa u Australiji, preneo je Euronjuz.


Glumac Miloš Đurićić već treći dan boravi u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu pošto je bio pozitivan na testiranju na koronavirus.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone