Корона вирусDejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moskvi, govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji posle izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama o tome ko stoji iza ove svetske krize.


Prema najnovijim podacima, u svetu je od novog korona virusa obolelo blizu 1,5 miliona ljudi, a umrlo je više od 86.000.


Na internet stranici JKP Gradska pijaca će se uskoro naći kontakti proizvođača koji će vršiti dostavu na kućnu adresu svim sugrađanima koji naruče robu


Do sada su testirana 2.323 zdravstvena radnika, 260 zaposlenih u zdravstvenom sistemu pozitivno je na virus korona, a za određeni broj se čekaju nalazi, rekla je direktorka Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović.


Koronavirus dosegao vrhunac. Od početka epidemije u Srbiji, od Kovida-19 preminuo 61 pacijent. Prema poslednjim informacijama, koronavirus je potvrđen kod još 247 osoba, pa je ukupan broj zaraženih 2.447.


Da li je američki lekar pronašao recept za lek? Jedan američki lekar koji već tri nedelje u Monrou leči pacijente od koronavirusa veoma je uspešan u tome i nema umrlih, jer koristi kombinaciju više lekova, tvrdi nemački dnevnik "Bild".


Turska je počela testirati plazma terapiju kao mogući lek protiv bolesti izazvanih virusom korona, izjavio je predsednik tusrkog Crvenog polumeseca Karem Kinik.


Ljudi nisu u potpunosti svesni da je u kriznim trenucima poput ovog neophodno da se zaštitimo koliko god je to moguće, a pod tim se ovog puta ne misli na zaštitnu opremu, već na ishranu. Šta unosimo u sebe kada smo kod kuće "prikovani za kauč" dosta pomaže ili odmaže, u zavisnosti od toga šta zaista jedemo.


Sveštenici Pravoslavne crkve Ukrajine pokrenuli su proizvodnju i distribuciju antiseptika 19. marta.


Direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan zaražena je koronavirusom i smeštena u bolnicu "Dragiša Mišović" u Beogradu.


Na redovnoj konferenciji za medije dr Predrag Kon je izjavio da će bolnice nastaviti da rade, uprkos tome što su neki zaposleni zaraženi koronavirusom.


U Srbiji je danas do 15 časova preminulo još 3 osobe od korona virusa dok je još 247 osoba zaraženo.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета