IZBORI 2020
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predsednik Skupštine opštine Jagodina i počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma, kao i Nikola Šainović u 19 i 20 h održali su govor u Knjaževcu, gradiću na istoku Srbije. U centru Knjaževca, juče se govorilo o programu SPS-a i o zaslugama stranke, ali i o slaboj prisutnosti iste u medijima.


Regulatorno telo za elektronske medije (REM) i zvanično je na svom sajtu objavilo odluku Saveta REM-a o zabrani predizbornog spota Srpske napredne stranke u kojem se lider SNS-a Aleksandar Vučić pojavljuje sa devojčicom.


Po emitovanju predizbornog spota SNS u kojem lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa devojčicom kojoj želi da "vrati oca iz Nemačke", u javnosti je postavljeno pitanje da li je njime zloupotrebljeno dete u političke svrhe.


Kompanija New Energy Solutions, koja je 2019. otvorila Vetropark Kovačica, planira da na tom područuju izradi još jedan - Vetropark Crepaja.


Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković podneo je ostavku i izlazi na lokalne izbore u okviru grupe građana "Niš, moj grad".


Američki predsednik Donald Tramp uskoro će potpisati izvršnu naredbu (dekret) o društvenim mrežama, rekla je predstavnica Bele kuće Kajli Mekeni, prenosi Rojters.


U italijanskoj pokrajini Kampaniji, poznatoj po zloglasnoj Kamori, mafijaši se ovih dana takmiče sa državom, crkvom i humanitarnim organizacijama.


Lider Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Begoradu će se odazvati pozivu Tužilaštva da sutra, četvrtak, bude saslušan zbog nedavnog incidenta na ulazu u Skupštinu Srbije.


Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je odredio datum u julu za uspostavljanje izraelskog suvereniteta nad delovima Zapadne obale.


Izveštaj REM po kome „izborna lista Saveza za Srbiju“ ima više prostora u medijima od SNS je konacan dokaz ludila u kome živimo, ali i pokazatelj da REM zapravo ne postoji i jedan od razloga zašto bojkotujemo ove nedemokratske izbore, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.


Na adresu Republičke izborne komisije stiglo je 11 prigovora na tok trke za glasove, kao i na proglašenje lista za izbore zakazane za 21. jun. Prihvaćen je samo jedan, kojim je i "oboren" spisak kandidata za poslanike "Zavetnika", jer su u nazivu liste koristili reč hrabro, koje nema u imenu partije, što je protivzakonito.Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone