IZBORI 2020
Naime, Darkova žena Marina ima glavnu žensku ulogu u njegovom spotu za novu pesmu, a o čemu je on pričao u emisiji kod Ognjena Amidžić.


Kabinet patrijarha srpskog Irineja reogovao je na intervju vladike Grigorija u kojem on iznosi stav da je u ovom momentu novac potrebno usmeriti na bolnice, a ne na crkve, saopštenjem u kojem navodi da je Srpska pravoslavna crkva "zgrožena” činjenicom da se teška epidemiološka situacija u Srbiji koristi za političke obračune i napad na SPC.


Predsednik Pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da će DJB obavestiti Savet Evrope zbog rešenja RIK-a da ponovo odbaci 2.700 prigovora tog pokreta o izbornim nepravilnostima na isto toliko biračkih mesta tokom glasanja 21. juna.


Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji "Za kraljevinu Srbiju" nedostajalo je nekoliko hiljada glasova da pređe cenzus i uđe u Skupštinu Srbije.


Izlaznost glasača do 14 časova na ponovljenim biračkim mestima u Beogradu iznosi 10,6 odsto, saopštio je Centra za praćenje izbora i izbornih procedura (CPI).


Centar za praćenje izbora i izbornih procedura (CPI) saopštio je da izlaznost na ponovljenim biračkim mestima u Beogradu danas do 9.00 sati iznosi 4,33 procenta.


Na 234 biračka mesta širom Srbije danas će biti ponovljeno glasanje, a pravo glasa imaće 203.012 birača.


Evo, (skoro da) prođoše i ovi izbori, ko zna kojj po redu u poslednjih desetak godina i šta se desilo? Pa gotovo ništa, ništa posebno novo, osim što je Šef dobio nešto manje od trećine glasova upisanih birača, što je bolje nego na poslednjem glasanju, kada je sa četvrtinom carski vladao Srbijom.


Već nekoliko nedelja traju protesti u Kentakiju zbog ubistva 26-godišnje Breone Tejlor, a tokom poslednjeg koji je održan u subotu uveče policija je ubila jednog učesnika.


Republička izborna komisija saopštila je da će izbori biti ponovljeni na 234 izborna mesta u sredu, 1. jula. Na tim biračkim mestima pravo glasa od 7.00 do 20.00 može da ostvari 203.012 glasača, navodi se u rešenju koje je RIK doneo na 161. sednici.


Na izborima održanim u nedelju glasalo je 3.159.748 birača, rečeno je u RIK-u, a to bi značilo je glasalo 47,99 odsto birača.


Izbori u Srbiji, koji su održani u nedelju 21. juna, prema podacima institucija koje su zadužene za kontrolu, uglavnom onih ‘najbitnijih’,protekli su, naravno, u najboljem redu. Ipak, prema novim saznanjima, jedna situacija u Vranju je posebno interesantna.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone