Hronika
Biciklista star oko 65 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Lipnički šor, na putu Šabac - Loznica.


Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.


Z. P. (31) skočila je sa prvog sprata Ortopedije Banjica danas oko 13 časova.


Carinici na Gradini imali su nesvakidašnju priliku da gledaju uživo Monti Pajtona u epizodi uzorne britanske porodice koja pokušava da uđe u Srbiju krijući novac u hlebu, pelenama i higijenskim ulošcima.


Policija iz Prokuplja uhapsila je M.B. (26) iz Žitnog Potoka, on se sumnjiči da je danima palio pomoćne objekte po selu. Krio se u šumi.


Carinici su 13. jula 2020. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili jednu četvoročlanu porodicu da preko granice prenese više od 100.000 neprijavljenih funti skrivenih u gotovo svim stvarima koje su poneli sa sobom na put.


U Novom Sadu, na uglu Ulice patrijarha Pavla i Vršačke došlo je do sukoba dvojice muškaraca starih 40 godina.


Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević saslušao je M. S. (17), rođenog u Novom Sadu sa prebivalištem u Beogradu, i odredio mu pritvor do 30 dana.


Četrnaestogodišnja Milica S. iz Kule, koja je teško povređena u stravičnom sudaru, kada su joj poginule i sestra i najbolja drugarica, probudila se iz kome.


Petoro dece iz naselja Kolut kod Sombora lakše je povređeno kada se ringišpil na kome su se nalazili raspao, a još nekoliko njih doživelo je veliki šok u trenutku pucanja glavnog stuba vrteške.


Policija u Šapcu uhapsila je K.I., radnika iz perionice automobila u Ulici prote Smiljanića u ovom gradu i odredila mu zadržavanje od 48 sati zbog toga što je udarcem nožem u vrat povredio potencijalnog lopova.   


Na graničnom prelazu Horgoš danas je sprečen pokušaj četvorice migranata da pređu granicu, skriveni na riskantnim mestima


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone