Hronika
Crnogorac Miloš Peruničić (41), inače blizak Alanu Kožaru, ubijen je juče nasred ulice u Marbelji. Na snimku koji su objavili španski mediji vidi se Peruničićevo telo nasred pešačkog prelaza dok pored njega stoje policajci.


Saobraćajna nesreća dogodila se kod sela Vrbnovo u blizini Stepojevca, zbog čega je u tom delu usporen saobraćaj.


Nepoznati vandali opljačkali su u utorak rano ujutru crkvenu prodavnicu pri hramu Svetog kneza Lazara u Vladičinom Hanu.


Migranti sve češće terorišu naše građane, a vlasti ili ne obraćaju pažnju ili dodatno maltretiraju oštećene.


Tokom prethodne doći dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, rečeno je u beogradskoj službi Hitne pomoći.


Iako je nasilje postalo nešto sa čim se svakodnevno susrećemo, nadležni organi tvrde da se radi na suzbijanju nasilja. Pitamo se, šta oni čine kako bi zaštitili svoje građane i njihovu bezbednost podigli na viši nivo.


Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvorice muškaraca zbog sumnje da su u decembru pripremali ubistvo Jovice Vukotića koji je tada bio u Okružnom zatvoru u Beogradu gde je čekao na izručenje Crnoj Gori.


Suze i neverica obuzimaju žitelje Čardačišta. "Novosti" u surduličkom naselju Čardačište, dan nakon dvostrukog ubistva i samoubistva: Svi imaju samo reči hvale za Safeta i Elezu Sinanović, ali i za Dragoljuba Ajdića


Iz Begeja je izvučeno beživotno telo muškarca, saopštila je danas zrenjaninska policija i navela da intenzivno radi na utvrđivanju identiteta muškarca.


Policija u Novom Pazaru, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko pet kilograma marihuane i uhapsila E. C. (39) i N. C. (38) iz tog grada.


Lađar Marko Paležević (22) nestao je u Novom Sadu, kada je sa broda sišao da ode u kupovinu i nije se vratio. On je, kako navode u Udruženju profesionalnih lađara Srbije, bio ukrcan na brodu Apatin 1.


Nešto posle 7 sati u Vodovodskoj ulici, na Čukarici, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili automobil i autobus gradskog prevoza.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone