GLAS O KORONI - dr Nada Jurinčić, MEDICINA JE U KARANTINU

dr

Glas javnosti

Nada Juričić pedijatar iz Hrvatske u penziji. Radila u žarištima epidemije u Africi i u svojoj praksi se susretala sa virusima koji imaju veliku smrtnost. Ekskluzivno za nas portal je u razgovoru opisala svoje nezadovoljstvo sa stanovišta nauke i medicine o epidemiji korona virusom. Situaciju koju je analizirala naziva haosom 2020. Smatra da ova dijagnoza nije postavljena po kliničkim kriterijumima koji mogu biti naučno prihvatljivi. Lekar u dijagnozu mora biti apsolutno siguran,jer se radi o sudbini čoveka. 

Drugi deo emisije možete pogledati u subotu od 8 ujutru na našem portalu. 


Bravo draga doktorice! Sve ste do detalja objasnili. Svaki pacijen je prica za sebe. Svaka pneumonija nema isto poreklo u korenu. Sto to znaci,objas

Nije 15 miliona nego 150 miliona je 20% od recimo ukupnih 750 miliona

Jedan od retkih glasova razuma, u medicinskoj struci, na prostoru naše bivše države, od početka ove sveopšte paranoje. Hvala Vam, doktorka, od srca..

Medicina udara glavom u zid.Zdravlje je na drugoj strani.

  • Od Nikola
  • 2020-04-20 00:51:36

Odlicno receno svaka cast za doktorku

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Desetočlana kriminalna grupa uhapšena u Hrvatskoj proteklih dana svoje delovanje širila je i na područje Srbije pošto je, kako su naveli, osumnjičeni vođa ove grupe kokain i druge narkotike nabavljao između ostalog i u Srbiji odakle ih je transportovao u Hrvatsku radi dalje preprodaje.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone