ФАВОРИТ ЗАДРУГЕ 2 И НАЈЗГОДНИЈА ДАМА У КУЋИ, СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ НАПУСТИЛА ТАКМИЧЕЊЕ: САЗНАЈТЕ ДА ЛИ ЋЕ СЕ ВРАЋАТИ НА ИМАЊЕ

Stanija1

ИЛУСТРАЦИЈА

Станија је напустила најгледанији ријалити у региону због хитне операције на коју мора да иде.

Станија Добројевић, која је већ више од месец дана станарка најимпресивнијег ријалитија у региону, морала је данас да напусти велелепоно имање у Шимановцима.

Наиме, она се преходног дана пожалила Николи Бокуну на здравствене проблеме које има, због чега је изашла на контролу.

Након што су урађене потребне анализе, испоставило се да је старлета била у праву када је посумњала да резултати неће бити добри.

Станија се због тога за сада неће враћати у ријалити, него ће се одмах упутити у Америку на хитну интервенцију, а уколико опоравак буде текао како је планирано, постоји могућност да ће она поново постати станар “Задруге”.

У доњем снимку погледајте како је изгледао њен одлазак и са ким се поздравила пре него што је отишла.

О њеном статусу убудуће укућани су обавештени кроз писмо Великог шефа.

Пре него што су станари почели да одговарају на питања гледалаца, водитељ Милан Милошевић прочитао је писмо које се односило на целу ситуацију.

– Драги задругари, Станија је данас напустила Задругу. Она ће због здравственог стања морати да иде на хируршку интервенцију, али ће се после опоравка вратити у ријалити – писало је у писму Великог шефа.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Пинк.рс/ од 11.10.2018.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon,uhapšena je noćas kod Bijeljine.

Za razliku od Srbije i domaćih rijalitija, rijaliti šou "Veliki brat" u mnogim zemljama širom Evrope i sveta prekinut je zbog koron virusa, a učesnici pravo iz šoua odlaze u karantin.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета