Dan „nezavisnosti“ Crne Gore u Baru proslavljen uz pesme o Ademu Jašariju! (VIDEO)

dan nezavisnosti CG

Izvor: You Tube, print screen

Dan „nezavisnosti“ Crne Gore u Baru proslavljen je uz viku, automobilske sirene i – pesme posvećene osnivaču i vođi terorističke OVK, Adamu Jašariju.

Ovo je svakako još jedan, vredan detalj, koji razotkriva na čijim „krilima“ je crnogorski režim „pobedio“ na referendumu 2006.

Podsetimo, od 1992 – 1997. grupa Adema Jašarija bila je glavni nosilac terora na Kosovu i Metohiji. Žrtve ovih zlikovaca bili su uglavnom Srbi, ali i pripadnici drugih naroda – uključujući i albanski, ukoliko se nisu slagali sa njegovim krvavim „rešenjima“ albanskog pitanja na Kosmetu.

Specijalne policijske snage likvidirale su ga 1998, u Drenici.

U centru Prištine postavljen je spomenik, a u centralnom području Tirane bista Adema Jašarija.

U Crnoj Gori mu kliču i pevaju tokom proslava 21. maja. Nije mu podignut spomenik, bar zasad.

Izvor: IN4S


Haha, a đe vam je dokaz?

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Према тврдњама власника једне дубровачке агенције у недељу 29. јула, око 14 сати на путу Котор-Рисан у месту Дражин врт, пуцано је на комби те агенције који је превозио туристе.

Na jučerašnjoj sednici Skupštine Crne Gore bilo je, u najmanju ruku, vrućih rasprava, a čulo se i da je sramota da se vlast iz Podgorice vozi u "majbahu" dok ljudi gladuju.

Prema preliminarnim procenama, zbog novonastalih okolnosti zbog pandemije korona virusa do kraja godine u budžetu Crne Gore će nedostajati 350 - 400 miliona evra, kažu u crnogorskog ministarstvu finansija.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone