Brus-i-Demi-instagram

Brus Vilis i Demi Mur objavili su na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz karantina na kojima su sa celom porodicom i ljubimcama u istim pižamama.

Tokom dve decenije nekon što se njihov trinaestogodšnji brak raspao, holivudski par je predano radio na izgradnji snažnog prijateljstva, pa tako i tokom karantina Vilis i Mur uživaju u međusobnom društvu. Fotografije su objavljene na Instagramu njihove ćerke Talile, a na njima je bivši holivudski par zagrljen u društvu svoje dece.

"Haotično neutralni“, napisala je Talila kao komantar na ovu fotografiju

Brus i Mur bili su u braku od 1987-2000. godine i zajedno imaju troje dece, od kojih se jedino najstarija ćerka Rumer (31) nije našla na otkačenim porodičnim fotografijama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najstarija ćerka italijanske glumice i modela krenula je majčinim stopama. Reklama koju je snimala prošle godine za poznati italijanski brend konačno je izašla, a ova 15-godišnjakinja pokupila je brojne pozitivne komentare za svoj talenat i lepotu koju je nasledila od majke.

Litl Ričard bio je jedan o pionira prvog talasa rokenrola, a preminuo je u 87. godini.

Milica Todorović, pevačica i Zvezda Granda nedavno je potvrdila da je okončala svoju vezu sa glumcem Petrom Strugarom, ali i da su ostali u veoma dobrim odnosima. Njih dvoje nisu krili svoj emotivni status od javnosti nakon što su uplovili u romansu i otvoreno su govorili o svojoj vezi.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone