Glas Javnosti

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Mars će vas naučiti strpljenju i boljoj organizaciji na radnom mestu, ostvarićete sve što ZAMISLITE

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vam zvezde donose u februaru...

OVAN

Posao – Mars u Jarcu ukazuje da će vam posao biti glavna preokupacija u februaru. Iako ćete imati utisak da non-stop radite, Mars će vas naučiti strpljenju i boljoj organizaciji na radnom mestu. Finansijska situacija se popravlja, ali će biti oniliko bolja koliko se budete trudili na poslu. Ovo je mesec u kojem je moguće da dobijete povišicu ili bolje plaćen posao. Ono što će vam smetati jeste što ćete biti pod ptiiskom rokova i obaveza. Neće vam se dopadati pomisao da imate malo vremena za sebe, ali ćete uvideti da se svaki trud isplati. Ovo je prilika da ostvarite neke dugoročne ciljeve.

Ljubav – Venera u aspketu sa Marsom donosi vam sudbinski susret. Ukoliko ste već u vezi, možete lako da se odlučite na zajednički život do marta. Ovo je prilika da se povežete sa nekim do koga vam je istinski stalo. Ako ste slobodni, flertovaćete na poslu. Zbog obaveza nećete stizati da poklanjate pažnju osobi do koje vam je stalo, ali ćete svakako imati osobu pored koje se osećate kompletno.

Zdravlje – Kostobolje. Više se odmarajte, a manje radite.BIK

Posao – Venera u Jarcu kreće napred, pa će i vaše poslovne aktivnosti postati bolje. Marsa i Venera grade konjukciju, pa će se od vas u februaru očekivati više rada i odgovornosti, a povremeno ćete raditi pod ptiiskom. Ovo je period u kojem možete da usavršavate svoje znanje, a planete u devet vam pružaju priliku i za putovanje. Očekujete stabilizaciju finansija, ali to se neće dogoditi još neko vreme. Iskoristite februar da se fokusirate na stvari koje su vama važne, jer će planete da rade za vas. Ukoliko budete mudri, ostavrićete sve svoje ciljeve.

Ljubav – Ovo je idealan mesec za putovanje sa voljenom osobom. Jedan Jarac će vam biti zanimljiv, a ovo je mesec u kojem možete da sretnete i ljubav svog života. Ovo je period magnetičnih privlačnosti između muškaraca i žena, pa je sigurno da ni vas neće zaobići. Možda je vreme da sretnete baš nekoga kakvog ste maštali. Ukoliko ste slobodni, poznanstvo vam je zagarantovano. Javiće vam se osoba koja dolazi sa puta.

Zdravlje – Poboljšanje.

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur kreće napred 3. februara, a mars u Jarcu ukazuje na veću odgovnoronost na radnom mestu. Planetarna konstalacija ukazuje da ćete morati da se uzozbiljite i počenete više da radite, iako to ne želite. Ovo je period mukotrpnog rada u kojem ćete biti na testu izdržljivosti. Retrogradni Merkur vas je stopirao, a sada morate da krenete napred i pokažete inicijativu na poslu. Ukoliko sarađujete sa Jarčevima, odnos će biti otežan.

Ljubav – U vašem odnosu dolazi do pojačanih strasti. Obradovaćete se što vam je odnos intenzivniji, a ako ste slobodni poželećete da započenete novu romansu na osnovu snažne privlačnosti. Jupiter u Ribama donosi vam i susret preko posla. To je kreativna, ali ambiciozna osoba koja će vas zaintrigirati. U februaru ćete biti u boljoj fazi da razumete partnerova osećanja.

Zdravlje – Bolje.


RAK

Posao – Mars u Jarcu stvara vam stresne situacije na poslu tokom februara. Jednostavno, neke stvari će vas pogađati više nego što bi trebalo. Imate mogućnost da profitirate od svog rada ali samo ako se budete trudili. Mesec je dobar za završavanje pitanja nasledstva. Kako Merkur kreće napred 3. februara, konačno se popravljaju vaše šanse za pregovore i kraća putovanja.

Ljubav – U ljubavi vas očekuje rolerkoster, jer će planete u Jarcu opteretiri vaš odnos. Imaćete krize i rasprave, ali više kao tenzije koje su prisutne u vašem odnosu. To će biti pritisak racioanlnih obaveza koje su stigle vas i partnera. Ukoliko ste slobodni, na mestu javnog tipa upoznaćete zanimljivog Jarca.

Zdravlje – Slabije.

LAV

Posao – Puno šesto polje donosi vam puno obaveza tokom februara. Imaćete posla preko glave, a moraćete da promenite neke navike kako biste imali dovoljno vremena za sve. Druga polovina februara donosi vam stabilniju finansijsku situaciju. Biće odličan period za raspolaganje tuđom imovinom i bilo kakva sponzorstva. Prva polovine februara donosi vam krizu u poslovnom partnerstvu, jer Sunce u Vodoliji ne želi da trpi bilo kakav autoritet.

Ljubav – U vašem odnosu sa partnerom mora da bude prilagođavanja. Hladite se pod uticajem aspekta Saturn i Sunce, ali je komunikacija važna. Nemojte da dozvolite da vas distanciranje odalji jedno od drugog. Mnogi Lavovi poželeće da budu sami. Preko posla ćete imati zanimljiva poznanstva.

Zdravlje – Slabije.


DEVICA

Posao  - Merkur kreće napred 3. februara, pa vam donosi razrešenje mnogih situacija. Na poslu vam se atmosfera neće dopadati, ali to se ne bi promenilo ni da promenite posao. Mars u Jarcu vam odgovara, pa ćete uspostaviti bolje pregovore nego u januaru. Zapravo, istina je da će 2022. godine tek da vam krene od februara jer je u januaru bio zastoj na svim poljima.

Ljubav – Ljubav je na vašoj strani. Neptun i Jupiter u sedmom polju donose vam magična poznanstva. Puno pet polje nagoveštava da je vreme za oroširenje porodice ili početak zajendičkog života. U ljubavi će vam zvezde vipe biti naklonjene u februaru. Nije isključeno da ćete se zaljubiti.

Zdravlje  - Bolje.


VAGA

Posao – Puno planeta u četvrtom polju ukazuje da ste spremni za pokretanje smaostalnog biznisa, ali je bolje da sačekate mart. Posao nosite kući u ovom periodu, a najviše vas nervira što ćete raditi prekovremeno. Mars u Jarcu vam ne prija, pa ćete biti pod stalnim pritiskom zbog rokova i obaveza koje nikako da završite. Imaćete više troškova zbog stana, a ako planirate da uzmete kredit budite oprezni.

Ljubav – Mars i Venera u konjukciji donose vam sudbinski susret. To će doneti puno strasti, privlačnosti ali i ljubomore. Iako je Venera u Jarcu naizgled haldnokrva, pa želite da prikažete sebe kao da vas ništa ne pogađa, februar će biti uzbudljivi nego što mislite. Neko će uspeti da poruši vaše zidove i osvoji vas na sve načine. Ukoliko ste u braku biće rasprava oko stana.

Zdravlje – Lošije.

ŠKORPIJA

Posao – Planete u Jarcu i u Ribama rade za vas, pa vas očekuje mesec dobrih vesti! Konačno su zvezde na vašoj strani. Mars u Jarcu će vam doneti novu poslovnu mogućnost o kojoj ćete pregovarati. Zapravo biće više od jedne šanse, samo treba da budete mudri. Ovo je mesec kraćih putovanja i komunikacije preko svih aplikacija. Bićete neobični otvoreni za razgovore, što će vam povećati šanse u karijeri.

Ljubav – Mars i Venera donose vam pravu ljubav. Jeste da će odnose biti opterećen opsesijama i ljubomorom zbog uticaja Plutona, ali pred vama je period koji može da vam donese sudbinsku ljubav. Biće flerta preko poruka, a vi ćete se iznenaditi koliko vam je lako da ostvarite novo poznanstvo. Ukoliko ste u dužoj vezi, razmišljaćete da ozvaničite svoj odnos. Povoljan mesec za putovanja sa voljenom osobom.

Zdravlje – Odlično.

STRELAC

Posao – Venera je krenula napred, pa vam se povećavaju šanse da dobijete bolje plaćenu ponudu. Ovo je mesec kada možete da zahtevate povišicu. U svakom slučaju u februaru ćete čuti za nešto povoljno na poslu što će vam omogućiti da radite kreativnije. Novca vam neće faliti, ali ćete sve to zaraditi zahvaljujući vrednom trudu. Očekuje vas poziv od osobe vodenog znaka, koja će vam javiti za tu poslovnu mogućnost koja će vam doneti sreću u februaru.

Ljubav – Merkur kreće napred, pa se povećavaju šanse da upoznate nekoga novog, a da se više ne osvrćete na prošlost. Prijaće vam originalne osobe, kao što su Vodolije. Sve će početi iz jednog dopisivanja koje će da preraste u nešto više. Očekuje vas dogovor za susret i to negde u blizini vaše kuće. Veoma ste racionalni kada je ljubav u pitanju zbog planeta u Jarcu, pa vagate koliko će vam koristi doneti određeno poznanstvo.

Zdravlje – Dobro.


JARAC

Posao – Mars u vašem znaku menja vaš život iz korena, pa ćete više nego ikada biti fokusirani ka ostvarivanju svojih ciljeva. Biće zarade ali sitnije. U ovom trenutku su mnogo bitniji dugoročni planovi koje ćete pod uticajem planeta uspeti da realizujete. Vi ste jedan od znakova kome je 2022. godina pripremila najveća iznenađenja. Svaka vaša inicijativa i trud imaće smisla u narednom periodu.

Ljubav  - Venera, koja više nije retrogradna donosi stabilnost na emotivnom planu. Ovo podrazumeva ljubav koju možda nikada niste doživeli. Mladim Jarčevima februar može da donese brak i poširenje porodice. Ukoliko ste kojim slučajem slobodni, planete vam donose značajna poznanstva.

Zdravlje – Dobro.


VODOLIJA

Posao – Venera, Mars i Pluton u dvanaestom polju pojačavaju vašu ličnu nesigurnost, pa sve vreme imate utisak da na poslu nisu onakve stvari kako se čine. To nije daleko od istine i treba da znate da neko ko je uporan i ambiciozan skriva određene poslovne detalje od vas i treba da vodite računa o poverenju. Jupiter u Ribama popravlja vaše finansijsko stanje, pa ćete se iznenaditi koliko vam je lakše u ovoj godini da zaradite nego u prethodnoj. Imaćete tajne pregovore okko određenog posla, a realizacija bi mogla da bude od marta.

Ljubav – Pred vama su ozbiljni razgovori sa partnerom. Međutim, druga polovina februar će vam biti lakša jer će biti manje zatetgnut odnos. Prolazite kroz proces promena i nećete da se prilagodite bilo kakvim partnerovim predlozima. Povremeno mislite da bi vam bilo bolje da budete sami. Imaćete tajnu simpatiju i privlačiće vas osobe koje su ambiciozne, a kriju svoja osećanja.

Zdravlje – Slabije.


RIBE

Posao – Vi ste verovatno u najboljoj poziciji od svih horoskopskih znakova. Pred vama su meseci u kojima se snovi pretvaraju u stvarnost. Sve što zamislite na poslu možete i da ostvarite. Februar će biti daleko bolji mesec nego januar, a imaćete i veliku podršku prijatelja. Sada je vreme za pozitivne promene na poslu, kao i možda promenu profesije. Finansijski ćete biti stabilni, a prijatelji će vam učiniti uslugu zbog koje ćete zaraditi dodatni novac.

Ljubav – U januaru ste bili opsednuti prošlošću, a zapravo treba da gledate ka budučnosti. Gajite tajna osećanja prema osobi koju ne možete da eksponirate javno. To može da bude neka afera, ali vodite računa kome poklanjate poverenje. Jupiter obasjava vaš znak i ukazuje da lako možete da se zaljubite. Ukoliko ste u stalnoj vezi, period do 11. maja je vreme kada možete da razmišljate o prošireju porodice ili zajedničkom životu.

Zdravlje – Odlično, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: DR ALEKSANDAR RADOJEVIĆ: U TOKU JE HRONIČNO TROVANJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR