Glas Javnosti

SJAJNA ENERGIJA KOJA ĆE VAS RAZDRMATI: Magični dodir Venere i Marsa u februaru donosi SUDBINSKE LJUBAVI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Dodir Venere i Marsa 7. februara u Jarcu stvara posebnu energiju pa će i veze započete upravo u tom periodu imati ozbiljnu polaznu tačku i biti zasnovane na snažnim principima i načelima, i zaista imati perspektive da traju.

Sama konjunkcija, odnosno, susret ove dve planete pojačava seksualne želje, privlačnost i muško-ženski princip, prezentnost i pouzdanost kojom će muškarci zračiti svojim stavom, držanjem i samopouzdanjem, što će kupiti pažnju mnogih dama.

Ova energija se uvek pokaže kao dominantna, te i pored oklevanja, sigurno ćete dati šansu nekoj novoj emotivnoj priči.

Za razliku od uspavanog januara, eto sjajne energije u februaru da vas razbudi!
Najviše će emotivno uticati i emotivno razbuditi Jarčeve koji će osećati da im je susret bio zapisan u zvezdama, Bikove kojima su emocije u kulminaciji i ne mogu da ih obuzdaju, kao i Rakove koji će biti prodorni u međuljudskim odnosima i na meti mnogih pogleda i simpatija.

Energija će adrenalinski pokrenuti Lavove koji će zračiti harizmom i seksepilom, vrlo lako će flertovati i ostvarivati komunikaciju. Vage će svoje veze moći da učvrste i ozvaniče, dok će Ribe biti šarmantne u komunikaciji i flertovati na dve ili više strana.

Škorpijama i Devicama ljubav dolazi posredstvom interneta ili putem zajedničkih prijatelja, Strelčevi će o idealnom partneru maštati, te treba da paze da nekoga ne idealizuju, dok Blizancima simpatija dolazi posredstvom posla.

Vodolijama ljubavni susret može doći kroz izvesnu proslavu.
Ovan može da planira zajednički život u slučaju da je zauzet, dok mu kao slobodnom ljubavni susret dolazi kad najmanje to očekuje.
Ova energija definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim, piše Zadovoljna.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! KAKO NAM TRUJU MOZAK

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR