Glas Javnosti

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ ZA GLAS: Lunina beba će pokoriti HOLIVUD, nadmašiće sve Đoganijeve! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića - Mia rođena je što bi se narodski reklo “pod srećnom zvezdom” i dupli je vazduh, kako se to astrološki kaže

Prema rečima astrologa Dušana Veličkovića mala Mia, ćerka popularnog para iz "Zadruge" u podoznaku je Vaga i već je čudo.

-Dete je inteligentno i sa dobrim horoskopom, jak kreativni naboj ima i od babe i dede i od majke. Tako da sa tim mesecom u Lavu, kad se rodila ona je postala javna ličnost- kaže naš poznati Astrolog Dušan Veličković za Glas javnosti.

Veličković podseća iz kakve porodice potiče mala Mia.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dusan Velickovic (@dusan_velickovic)

-Marko je javna ličnost od neke 2003, 2004. godine kada je bio u "Velikom bratu", ali već 18 godina nije baš nešto veliko uradio dok se nije smuvao sa Lunom Đogani i da nije sa njom bio, on bi i dalje mrljavio tamo. Luna je stvarno sa velikim potencijalom, kako sam već govorio, biće najpoznatija Đogani. I ona ima jak horoskop, a posebno mala Mia, veli astrolog i pojašnjava.

-Mala ima baš jak umetnički potencijal, a ako se bude bavila sportom neće biti ništa manje uspešna. Predodređena je da bude javna ličnost. Mars i Venera su joj na vrhu horoskopa, Mars je sport, Venera umetnost, pa prema tome moći će da bira i mislim da će naravo mnogo bolje proći i nego otac i majka. Ima dobar horoskop, majka joj je bolje naklonjena, bolje aspektovana od oca, rekao je Veličković za Glas javnosti i dodao:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

-Marko  je veliki dečak i ne preterano zreo i tako je to u njegovom životu. A Luna sa druge strane ima jak majčinski instikt i ona će se truditi na sve načine da bude dobra majka.

Kako kaže Veličković Mia Đogani je još je mala, ali je čekaju neke lepe o velike stvari.

- Ima potencijal da živi u Americi i bude holivudka mačka, da prevaziđe sve svoje ovde. To je treća genaracija od Gagija i Đoleta, pa preko mame i Anabele. Ima u krvi nešto što može da se iskoristi i nadam se da će joj oni pomoći u tome- zaključuje astrolog Dušan Veličković u razgovoru za Glas javnosti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR