Glas Javnosti

VELIKI CIGANSKI HOROSKOP ZA 2022! Slušajte GLAS svog SRCA i LJUBAV će cvetati!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Pročitajte ciganski horoskop i otkrijte šta vas čeka u 2022!

OVAN
Ciganski horoskop za vas ima bitnu poruku. Treba da se zapitate šta je ono što želite i šta je ono što vam treba za sreću. Samo ćete u tom slučaju moći da kažete da su se vaši snovi ostvarili i da vam je krenulo na bolje.

BIK

Moramo da kažemo da je važno da uživate u onom što već imate. Nekome je stalo do vas i tokom sledeće godine će vam to neko dokazati na delu. Samim tim samo treba da se prepustite…

BLIZANCI

Ciganski horoskop nosi poruku da u narednom periodu treba da uživate jer će sledeća godina biti jako lepa kada ste vi u pitanju. Itekako je moguće da će neki vaši snovi biti ostvareni kada je sledeća godina u pitanju.

RAK

Ljubomora će tokom sledeće godine biti vaš veliki problem. Nećete znati kako da se ponašate samo zato što vam je previše stalo i što ne možete da se kontrolišete. Ali ono što moramo da kažemo jeste da nema sumnje da ste voljeni više nego sto mislite.

LAV

Sve je u redu. Imate kraj sebe nekog ko je spreman da se bori za vas i nema nimalo sumnje da će ta osoba biti uz vas tokom cele sledeće godine. Ukratko rečeno sve dok nju imate kraj sebe sve će vam biti lakše.
Moramo da kažemo da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao. Samo nastavite da slušate svoje srce i tokom cele sledeće godine će neke stvari napokon da se srede u vašem životu.

VAGA
Moramo da budemo iskreni i da kažemo da je poenta ovog horoskopa da počnete slušati glas svog srca. Ukratko rečeno, znajte da je poenta svega da uradite onako kako vaše srce želi a ne onako kako drugi kažu da trebate.

ŠKORPIJA
Ciganski horoskop za sledeću godinu itekako može da ispuni vaša očekivanja. Neke vaše želje se ne mogu ostvariti odmah kada je karijera u pitanju ali će svakako sve biti tako da bar nećete imati velikih problema, a ljubav će cvetati.

STRELAC
Sledeća godina će biti jako lepa. Postoji neko do koga vam je stalo. To je ono što moramo da naglasimo.  Ali, tokom sledeće godine će doći do toga da shvatite da to nije ono pravo. Da nije obostrano i jako ćete patiti zbog toga.

JARAC
Sledeća godina biće u vašem znaku. No, ono što treba da dodamo jeste da nije dovoljno imati sreću. Morate se i za boriti za ono što želite. Ništa vam neće pasti sa neba.

VODOLIJA
Uzivaćete u sledećoj godini. Imaćete nekog na koga ćete moći da se oslonite. To je ono što je izvesno. Svakako da ćete moći  da kažete da imate nekog ko će vas pratiti i na putu sreće i ljubavi ali i teških trenutaka.

RIBE
Postoji neko na koga ćete moći da se oslonite tokom 2022. Čak i kada naiđu teški trenuci vi ćete imati nekog ko će vam dati podršku a to je osnova svega. Sledeća godina će ispuniti vaša očekivanja, piše emotivnaluda.

BONUS VIDEO: NOVOGODIŠNJA ŠMINKA! KOJI MAKE UP ĆE DOMINIRATI U 2022. GODINI?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP