Ženska tuča u Pirotu: Razlog nadogradnja noktiju

Izvor: Pixabay

Vest o nesvakidašnjoj tuči nekoliko devojaka, koja se dogodila 5. maja u centru Pirota, odjeknula je ovim gradom. Iako je prošlo šest dana od toga, strasti se među akterima tuče i dalje ne smiruju. Naime, pre 6 dana došlo je do fizičkog obračuna u kojem su tri devojke u Pirotu napale kozmetičarku A. P. (25) i to navodno zbog nadogradnje veštačkih noktiju.

Do "nesimpatisanja" je došlo jer navodno jedna od devojaka koje su napale kozmetičarku, nakon urađenih noktiju, nije želela da plati uslugu.

Sukob se odigrao kada su se devojke srele u gradu. A. P. je u tom trenutku bila sa svojim dečkom koji je pokušao da ih razdvoji.

Čitav slučaj prijavljen je policiji.

Iz MUP kažu da je policija povodom ovog slučaja obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje dalje radi po njihovom nalogu.

Kako navode iz pirotskog tužilaštva, policijska uprava u Pirotu još nije podnela krivičnu prijavu protiv lica koja su učestvovala u ovoj tuči, odnosno tukle A. P. iz Pirota.

- Ujedno vas obaveštavamo da su u toku konsultacije koje su policijski službenici završili sa Osnovnim javnim tužilaštvom (OJT) u Pirotu, te će protiv tri lica ženskog pola biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo nasilničko ponašanje iz čl. 344. st. 2. u vezi st. 1. Krivičnog zakona - rekli su iz OJT u Pirotu.

(Telegraf)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета