Glas Javnosti

SVETSKI POPULARNI A BEZ ZVEZDE! Neke od najpoznatijih faca u Holivudu još nemaju mesto u Bulevaru slavnih

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Holivudska trgovačka komora (Hollywood Chamber of Commerce) svake godine predlaže dvadesetak ličnosti za dobijanje zvezde na Bulevaru slavnih.

Holivudska Staza slavnih nastala je kao turistička atrakcija šezdesetih godina prošlog veka. Na njoj se nalazi preko 2.700 zvezdica.Ako neko želi da ima zvezdu na Bulevaru slavnih, mora najmanje pet godina da bude popularan i aktivan u muzičkoj, filmskoj industriji ili TV industriji.

Ipak, niko ne bi mogao da pomisli da se imena ovih deset poznatih ličnosti još uvek nisu našla na Stazi slavnih.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli je jedna od najslavnijih holivudskih glumica. Ima tri nagrade Zlatni globus, dve nagrade Udruženja filmskih glumaca i Oskara.  Ipak, ona još uvek nema zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Razlozi za to nisu poznati.

Bred Pit

Kao i njegova bivša supruga, Bred Pit takođe tek treba da se pojavi na poznatoj stazi.

Leonardo Dikaprio

Leonardo je još jedna slavna ličnost bez zvezde na holivudskoj Stazi slavnih. Smatra se jednim od najcenjenijih holivudskih glumaca. Iako ta čast tek treba da bude dodeljena, 2019. je pokrenuta peticija da glumac „Titanika“ dobije svoju zvezdu.

Bijonse

Popularna pevačica takođe nema svoju zvezdicu. Dobitnica je Gremija 28 puta,a prodala je preko 118 miliona ploča kao solo izvođač.

Madona

Madona nosi epitet kraljice pop muzike. Oborila je rekorde prodaje širom sveta i nema zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. Pevačici je 90-ih godina ponuđena zvezda, ali je iz nepoznatih razloga odbila ponudu.

Džulija Roberts

Džulija Roberts je bila jedna od najplaćenijih holivudskih glumica tokom 90-ih. Međutim, ona je još jedna poznata ličnost koja je odbila ponudu u prošlosti. Međutim, 2019. godine Komisija za izbor na Stazi slavnih Holivudske privredne komore otkrila je da je Džulija novi potencijalni dobitnik. Međutim, ceremonija otkrivanja tek treba da bude zakazana.

Džordž Kluni

Džordž Kluni je nominovan za zvezdu još 2000-ih i prihvatio je ponudu, međutim, nije mogao da pristustvuje otkrivanju zvezde, što znači da ceremonija nije mogla da se održi.

Kanje Vest

Kanje Vest je još jedan priznati umetnik koji nije dobio svoju zvezdu.

Opra Vinfri

Opra se smatra za jednu od najmoćnijih žena na svetu. Redovno se nalazi na listi najuticajnijih ljudi na planeti. Ona tek treba da dobije zvezdu na Stazi slavnih.

Robert de Niro

Robert de Niro ima sedam nominacija za Oskara i dve pobede. Međutim, takođe nema svoju zvezdicu u Holivudu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR