Glas Javnosti

ODBIO 35 MILIONA DOLARA ZA DAN SNIMANJA! Kluni objasnio zašto je to uradio

Zabava
Autor: Glas javnosti

Holivudska zvezda Džordž Kluni odbio je ponudu od 35 miliona dolara za jedan dan snimanja reklame za jednu avio-kompaniju.

Dobio sam ponudu od jedne avio-kompanije: 35 miliona dolara za dan snimanja, ali sam pričao sa Amal i odlučili smo da ipak odbijem.

Firma je bila iz zemlje koja može da bude problematična, iako nam je saveznik, i pomislio sam da nije vredno da zbog toga izgubim i minut mirnog sna", obrazložio je Kluni, bez otkrivanja o kojoj državi je reč.

Poslednjih 20 godina često je učestvovao u raznim političkim kampanjama, tražeći razrešenje konflikta u Darfuru, pomažući sirijskim izbeglicama, ali i ulazeći u otvoren sukob sa raznim "neprijateljima" od Donalda Trampa do britanskog tabloida "Dejli mejla".

"Bilo bi me baš sramota da, tokom Trampovog režima, nisam javno rekao ništa protiv nekih užasnih stvari koje je radio. Zar da mi sin i ćerka sutra kažu: Tramp je stavljao decu u kaveze, a ti si na to ćutao?!", objašnjava glumac, navodeći kao svoje najveće uzore, i privatno i profesionalno, Pola Njumena i Gregorija Peka.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR