Glas Javnosti

OPRA VINFRI NE ŽELI DA BUDE KUMA ĆERKI PRINCA HARIJA: Smatra da je PRESTARA za tu ulogu, a ovo misli o IMENU koje je odabrano za DEVOJČICU!

Svet
Autor: Glas javnosti

Opra Vinfri (67) odbila je da bude kuma maloj Lilibet, ćerki princa Harija (36) i Megan Markl (39). Opra je još u dobrim odnosima sa ovom porodicom, a kumstvo je odbila jednostavno zato što smatra da je prikladnije da neko mlađi dobije tu odgovornu dužnost.

Opra Vinfri (67) odlučila je da prekine glasine o kumstvu , malene Lilibet.

U nedavnom intervjuu objasnila je da je prestara za ulogu kume.

- Ja sam komšinica i prijateljica samo, verujem da će oni uzeti nekoga mlađeg za tu ulogu - pojasnila je Opra, koja je u dobrim odnosima s porodicom od 2018. kada je dobila poziv za njihovo kraljevsko vjenčanje.

Tokom intervjua otkrila je da joj se jako sviđa odabrano ime za devojčicu, a i da će ponosnim roditeljima poslati poseban poklon za dan očeva

Oprin intervju došao je nakon nekoliko turbulentnih meseci za Megan i Harija, u kojem su postali roditelji, bili na sahrani dede Filipa, te odradili intervju s Oprom, koji je privukao pažnju šire javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Hari je u nedavna dva intervjua priznao da je imao problema s mentalnim zdravljem dok je odrastao uz kraljevsku porodicu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR